folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Omuzlarımın Arasını Nasıl Uzatırım

Omuzlarımın Arasını Nasıl Uzatırım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

75 şınav çeken arkadaş seni tebrik ediyorum :) şınavı mekiki hakkıyla az öz düzenli yapacaksın, inceliklerini bilmiyosanız netten bakın derim

bayzin sanada önerim aşkı memnu izleme :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

aksatmadan hergün devam edersen bir süre sonra 75 değil 175 şınavda çekersin. zamanında bende başlayıp düzenli aralıklarla belli seviye arttırarak şınav çekmiştim. bi süre sora 50 yü geçmeye başlıyosun. askerdede ilk başta 40 ı zor çekerken hergün spora çıkmanın verdiği nimet sağolsun teskereye yakın ceza olarak 50 şınav aldıkmı gülüyoduk. 50 yi geçmekte ne var ki. 2 hafta uğraş 100 ü bile geçersin.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

feel_me bunu yazdı:
    -----------------------------

schizophrenictr bunu yazdı:

dungeon bunu yazdı:

Omuzlarının Genişlemesi İçin Kürek Kaslarının Çıkması Gerekiyor Ya Ters Barfiks Çekeceksin Yada Kürek Çekeceksin Başka Bi Yolu Yok Birader.. Kolay Gele..

ters barfiks nasıl oluyor? düzü ne ki :D

avuç içleri karşıya bakacak şekilde olması lazım

aynı şekilde bide çene diil enseyi deydircen..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
Toplam Hit: 2722 Toplam Mesaj: 24