Önereceğiniz Müthiş Filmler
-
Başlık biraz komik oldu ama önerebilceğiniz müthiş filmler varmı konusu da şöle sürüklesin filmin sonnda ohaa diyeceğim bu bölemiydi kafam karışsın biraz yani mesela dün Wanted ı seyrettim gerçekten çok güzel bir film çok abartılı sahne var fakat yinede güzel
???
-
eyer sinemada bakcam diyorsan death race super film:)
-
dün bi arkadaş vermişti Yüksek Tansiyon gerçekten en sevdiğim filmlerdendir..bikaç yıl önce izlemiştim ilk. dün aklıma forumda görünce bi daha izledim.. izlemediysen izle
Kungfu Panda çok güsel bi animasyon
Iron Man - Hancock - Invincible Hulk güsel
aklıma gelen son zamnlarda izlediklerim bunlar
-
az önce Hitman'i izledim beğendim açıkçası bağlıyor kendine
sonra The Happening kesinlikle izleyin derim
michael cloyton - george clooney
daha bir sürü var aklıma gelmiyor
genellikle Universal, Paramount, 20TH Century Fox filmlerini izle derim bu 3 firma en süper filmleri çıkarıyor
-
Sweeney Todd : Şeytan Berberi
Kayıp Otoban (Lost Highway)
Donnie Darko
Akıl Oyunları (A Beautiful Mind)
Recep İvedik
Otomatik Portakal (A Clockwork Orange)
Bladerunner
Aklıma gelen Filmler Bunlar...
-
wanted ı önerecektim yazmışsın. Saw serisi öyledir kurgusu mükemmeldir. Filmin sonunda sonuç hiçte tahmin ettiğin gibi çıkmaz falan.
-
@ yns_berk
hitmanı dün aldım bugün seyredebilirim imdb de felan baktım berbat diyorlar umutlu deildim ama seretcez bakalım ...
@ sirpence
son sahne müthişti şişko karının yediği donuttan mermi geçiyor :)
-
Sana 3 film.. Birini bile beğenmezsen gel beni becer (:
-Kelebek Etkisi
-Batman'in son filmi..
-Prestij
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Sana 3 film.. Birini bile beğenmezsen gel beni becer (:
-Kelebek Etkisi
-Batman'in son filmi..
-Prestij
-----------------------------Kelebek etkisini seyrettim batmanı seyretcem prestijin senaristimi ne yönetmeni mi aynı olan "Sihirbaz" filmini çok beğendim prestijide listeme koydum :)
-
ayrıca bilmem izledin mi ama Godfather mutlaka izlenmesi gereken bir film. İzlemediysen diyorum..
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Sana 3 film.. Birini bile beğenmezsen gel beni becer (:
-Kelebek Etkisi
-Batman'in son filmi..
-Prestij
-----------------------------
Hocam Herkesin Zevki Aynı Değildir Dikkat Et :D