Online Oyunlar Yazı Dizisim Benim Bakınız
-
knight online baya sarıyo yaw 3 aydır oynuom lvl 47 ( tabi 3 ay boyunca oynamadım arada bi giriyom) ares serverlarıdnayım adı TurkSultan
-
wala ben uzun zamandır ultima online oynuorum ama artık 3d bişilere gecmenin zamanı geldi die dusundum ve silkroad online a basladım adından da anlasıldıgı gibi oyunun konusu ipekyolu... ticaret yapıosun fln fln cok gzl ve zevkli bi oyun lvl 20den sonra tuccar hırsız yada kelle avcısı oluyosun hırsızlar la konusup hepbirlikte kervanlara baskaınlar yapabiliyosunuz ben daha yeni lvl20 oldugum için baskınlara gitmiyorum cnku millet lvl55 fln bi caksalar mefta olurum =) ama gidip hırsızlarla tuccarların kapısmalarını izliyorum izlemesi bile cok zevkli orta derecede ing ce bilmek lazım cunku turk yda baska ulkenin serverı yok 10a yakın server var hepside global serverlar tabi arada turklerde var turk guildi var turklerle oynamakta mumkun oluo bu sayede oyunun sitesi www.silkroadonline.net
-
knight online : sıktı bıraktım
lineage2 : extreme oynuyodum şuanda olduum yerde cafelerde yok kaldı o da
wow : paraya kıysakta oynasak keşke oyun deli
bu aralarda battlefield e taktım varsa aranızda bf2 online oynayan bildiiniz ping sorunu yaşamayacamıs bi server söleyin -
arkdaşlar sizden bişi istiycem silkroad online bilen varmıııııııııııııı
-
aksam aksam piyangodan cikan ruya gibisin
konu 3 yil once acilmis, son mesaj 1 yil once yazilmis. eski konulara mesaj yazarak hortlatmayin :)
Toplam Hit: 5064 Toplam Mesaj: 16