folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Online Oyunlar Yazı Dizisim Benim Bakınız

Online Oyunlar Yazı Dizisim Benim Bakınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    knight online baya sarıyo yaw 3 aydır oynuom lvl 47 ( tabi 3 ay boyunca oynamadım arada bi giriyom) ares serverlarıdnayım adı TurkSultan

Zimbabwe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    wala ben uzun zamandır ultima online oynuorum ama artık 3d bişilere gecmenin zamanı geldi die dusundum ve silkroad online a basladım adından da anlasıldıgı gibi oyunun konusu ipekyolu... ticaret yapıosun fln fln cok gzl ve zevkli bi oyun lvl 20den sonra tuccar hırsız yada kelle avcısı oluyosun hırsızlar la konusup hepbirlikte kervanlara baskaınlar yapabiliyosunuz ben daha yeni lvl20 oldugum için baskınlara gitmiyorum cnku millet lvl55 fln bi caksalar mefta olurum =) ama gidip hırsızlarla tuccarların kapısmalarını izliyorum izlemesi bile cok zevkli orta derecede ing ce bilmek lazım cunku turk yda baska ulkenin serverı yok 10a yakın server var hepside global serverlar tabi arada turklerde var turk guildi var turklerle oynamakta mumkun oluo bu sayede oyunun sitesi www.silkroadonline.net

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kith-Kanan
    Kith-Kanan's avatar
    Erkek
    knight online : sıktı bıraktım
    lineage2 : extreme oynuyodum şuanda olduum yerde cafelerde yok kaldı o da
    wow : paraya kıysakta oynasak keşke oyun deli
    bu aralarda battlefield e taktım varsa aranızda bf2 online oynayan bildiiniz ping sorunu yaşamayacamıs bi server söleyin

*667* Neighbour Of Satan Born To Lose, Live To Win...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanfabregas
    kaanfabregas's avatar
    Erkek
    arkdaşlar sizden bişi istiycem silkroad online bilen varmıııııııııııııı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

aksam aksam piyangodan cikan ruya gibisin

konu 3 yil once acilmis, son mesaj 1 yil once yazilmis. eski konulara mesaj yazarak hortlatmayin :)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 5064 Toplam Mesaj: 16