Operasyon Türkiye Başladı
-
odunsunuz amk. Hoca gayet muazzam bir yardım, devletimizin sitesi cart curt diyorsun, kaçkere tahribat.com kapandı? devletimiz kapattı ? Daha nice global çapta taşaklı siteler kaset mevzuu diye kapandı. Usta adam senin özgürlüğü kısıtlıyor, sen domalmaya meraklıysan başka. Tahribat şakirt yuvası oldu amk, zaten biri bu harekete yorum yapmıyorki, devlet babaya saygısızlık cart curt ayağına söylüyor. Başkasının sikiyle gerdeğe girilmez mevzuu, sertleşme sorunun varsa, hatta çükünü kesmişlerse, gireceksin, o sik kalkana kadar başkasınınkiyle gireceksin gerekirse grup yapacaksın. Kırk yılın başı ecnebiler bir derdimize derman olmak istiyor, şakirtler şimdi basar o IRC kanalını o adamları da bezdirir. Bisiktirolun.
-
dönen son geyikler:
x ama heyecan yapmaya degmez
00:13 nobeard flood yapmıyorum abi ben
00:13 nobeard akıl veriyorum çocuklara
00:13 OperasyonTurk920 giriyorum kullanıcı adı ve şifreyi sonra internetle ilişkim kesiliyor
00:13 demonesse bencede hangi birimizi tespit edecekler amk
00:13 redfaction beyler face coktu
00:13 redfaction çd
00:13 Rhythm persembe tib hala kapali durursa plan ne?
00:13 redfaction saldırdım coktu
00:13 mib_tjhob0 beyler selecded targer kısmına siteyi yazamıyorum ?
00:13 Weed nerye saldırıyorsunuz?
00:14 whatisthematrix lşisfjsaglşjkgasmn
00:14 StarScream sadece persembeyi bekleyin, kimse bir yerlere saldirmasin arkadaslar.
00:14 *** opturkey314 quit (Quit: Page closed)
00:14 anarchist Rhythm haklı perşembe günü tam saldıracakken tib gene kapalı olursa ne olacak
00:14 limp65 vpn e üye olun önce sonra girin!!!
00:14 gattone persembe ne var
00:14 Weed StarScream: neden?
00:14 Euphemia deneme yapmak isteyen benim siteme VPN kullanarak sald�rabilir
00:15 whatisthematrix siten ne
00:15 Euphemia özelden bildiriyim
-
TÜRKÇE -
İnci bastı irc mk :))
-
el oğlu bizi düşünüyor tebrikler anonymouse greets
-
basit düşünürsen güzel birşey yapıyorlar ama derin düşünürsen adamlar resmen türkiyenin içişlerine karışmaya çalışıyorlar.
-
rushOut bunu yazdı:
-----------------------------
basit düşünürsen güzel birşey yapıyorlar ama derin düşünürsen adamlar resmen türkiyenin içişlerine karışmaya çalışıyorlar.
-----------------------------kendimiz çözebiliyo olsaydık zaten olay buralara gelmezdi, kimsede karışmazdı.Ancak tüm bilgisayar kullanıcılarının en özgür olduğu ortamı kısıtlamaya kalkışılıyor ama birşey yapamıyoruz. Bu adamlar tarafsız özgürlükçü kişiler daha önce bu tarz eylemleri çeşitli yaptırımları zaten var çok fazla derin düşünülecek bir konu değil bence bu.
-
VBDream bunu yazdı:
odunsunuz amk. Hoca gayet muazzam bir yardım, devletimizin sitesi cart curt diyorsun, kaçkere tahribat.com kapandı? devletimiz kapattı ? Daha nice global çapta taşaklı siteler kaset mevzuu diye kapandı. Usta adam senin özgürlüğü kısıtlıyor, sen domalmaya meraklıysan başka. Tahribat şakirt yuvası oldu amk, zaten biri bu harekete yorum yapmıyorki, devlet babaya saygısızlık cart curt ayağına söylüyor. Başkasının sikiyle gerdeğe girilmez mevzuu, sertleşme sorunun varsa, hatta çükünü kesmişlerse, gireceksin, o sik kalkana kadar başkasınınkiyle gireceksin gerekirse grup yapacaksın. Kırk yılın başı ecnebiler bir derdimize derman olmak istiyor, şakirtler şimdi basar o IRC kanalını o adamları da bezdirir. Bisiktirolun
----------------------------güzel özet olmuş,eline sağlık.
-
Once sunu bir akliniza sokun beyler, Turkiye'nin interneti, suranin interneti, buranin interneti yoktur. Internet evrenseldir ve bu uygulamalar bu evrenselligide ortadan kaldirmaktadir. Bu ic is ya da Turkiye'nin problemi degil, bilincli ve duyarli her internet kullanicisinin problemidir.
-
rushOut bunu yazdı:
-----------------------------ne adamlar türkiyenin iç işlerine karışıyor bunlarda karışsın çok mu ?