Orjinal Cep Telefonu Numaraları
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------onu bunu bilememde bana öyle sonu 10 tane sıfır olan telefon olmasın kötü yanıda var onların..
05X7 853 96 26
05X8 247 42 28
varsa iyi fiyata alırım.. tr ave vod. farketmez hiç X yenine hepsi gelebilir ;)
-----------------------------893 30 20 bu da fena değil iyi bi fiyata satabilirim zone ciğim
-
0541 xxx 41 41 gideri varmı :)
-
Konu başına satılık koysaydık bari :d
-
izmirliyim 35 53 ile bitiyo numaram =) 3535 olaydı daha iyidi ama bu da hoş bence.(sakaryada okuyorum,sonu 54 olaydı daha anlamlı olabilirdi tabi :D) Git telefonculara hat alcaktım ben de,bak numaralara beğenmezsen almazsın zaten ama illaki hoşuna gidecek bi numara bulursun :) bulamazsan söyle ben daha güzel bi numara istiyorum diye,onlar kenardan köşeden başka numaralarda çıkarır
-
hayır nedir bu vip numara olayı 34 34 34 numaram olsa ne olacak olmasa ne olacak statü meselesi mi bu
kızlar daha çok mu geliyor nedir olay...
ben ise akılda kalmayacak ne kadar karmaşık numaraları varsa o numaralı hattı seçerim :) bütün sayılar farklı :) -
fth-b bunu yazdı:
-----------------------------merhaba
bu konuyla ilgili daha önce bir konu açıp tartışmıştık. zamanında ben de de varmı merak çok.
isteyen arkadaş olursa elimde 2 numara var
1: 55 x6x 99999 fiyatı 2000 tl sonunda tam 5 tane 9 var.
2: 553 393 x5 x5 fiyatı 500 tl son 4 rakam seri...
3: 555 xx 00000 buna ben paha biçemiyorum. zaten biçsem de burada alabilecek biri olduğunu sanmıyorum. hattı bir süre kullandım. aradığınızda birini müşteri hizmetleri numarası gibi görünüyor. oldukça prestijli...
şuan her iki hat da açık, kontörlü. herhangi birşeyle takas da olur değerinde olduğu sürece. düşünen pm atabilir.fiyatı beğenmeyen varsa son 5 rakamı aynı olan hat bulmayı becersinler yeter ;) yok piyasada.... saygılar...
-----------------------------şu 3. seçenekte olanın aynısını kullandım kart hala elimde ama birsüre ilgilenmediğim icin aria bloke etmiş. cok uğraştım açtırmak için ama açmıyorlar. :(