Ortadoğuda Yeni Bir Savaşa Doğru Mu?(İsrail-Suriye)
-
www.zulum.tr.gs arkadaşlar bu görüntüleri hepimiz biliyoruz buna rağmen hala bu israilimi savunuyorsunuz.(bu siteyi 1-2 yıl önce yayınlamıştım öyle duruyor bakın görün).
-
amerika kendi ulkesindeki tartısmalardan sıyırarak suriyeyi de bop dahilinde demokratiklestırmek(TDK: Ebesini zikmek, tam zamanlı kopegi yapmak) icin kucuk amerikayı kullanıoruz. Yarın savas cıkınca da sanki kucuk dostuna yardım eder gibi gidecek, katliama dewam
-
israil savaşa girmedende suriyeyi alt edbilir adamlar istedikleri gibi olay çıkarabiliyolar zaten her yerde parmakları var ama savaşa girerse bu bence bi güç gösterisi olur iran gibi devletlere karşı bende burdayım demek için suriyeye karşıda zorlanacaklarını sanmıyorum...
-
aslında benim merak ettiğim rusların tutumu.Bu olayları nasıl gözlemliyorlar ve tepkileri nasıl olur?
-
ahmedmurad bunu yazdı:
-----------------------------
olan gene mazlumlara olur...
-----------------------------aynen, olan mazluma olur, coluga cocuga annelere olur, koyum bole adaletin dunyanin icine amk
-
banane israil-suriyeden şundan bundan mk;hatay sorunu,harita sorunu,su sorunu bu sorunu,limandır ırttır zırttır sorunu yaşadığım ülkeye,pkk ya yardım eden ülke ye mi acıcam? acınması gereken gene masumlar onlarında Allah yardımcıları olsun; bu savaş tıntı mıntı değilde bu godoşlar bizim sınıra benzin deposumu ne atmış hangi hakla? biz niye nota vermiyoruz? malmıyız biz mk? madem ordumuz dünya da şekilli bir kapasiteye sahip ne uğraşıoruz ki daha? barışmış yakında barış barış dersek görcez ebemizinkini sokem iktidara ya.
Toplam Hit: 3564 Toplam Mesaj: 27