Öss Puanlarınız?
-
tbt deki geyik oranının düşmesini bu konudan yola cıkarak inek oranlarındaki yükselmeye baglayablirim sanırım..
ea2 294 falan... bi boka yaramaz..
-
Lan Türkiye birincisi bizim dersaneden çıktı :S Bebeyi biliyorum hayvan gibi ders çalışıyodu kayseri finalde
O bebenin niye birinci olduğunu söylüyüm. Final'in eğitim kalitesinden felan değil. Çocuğa özel sınıf açtılar. Bütün hocalar üzerine titredi çocuğun gece gündüz bebe takla at dese atacaklar o çocuğu birinci yaptıran bu işte!
Bende EA - 2 = 280,540 aldım
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------Lan Türkiye birincisi bizim dersaneden çıktı :S Bebeyi biliyorum hayvan gibi ders çalışıyodu kayseri finalde
O bebenin niye birinci olduğunu söylüyüm. Final'in eğitim kalitesinden felan değil. Çocuğa özel sınıf açtılar. Bütün hocalar üzerine titredi çocuğun gece gündüz bebe takla at dese atacaklar o çocuğu birinci yaptıran bu işte!
-----------------------------Benimde zamanında yanımda oturan sıra arkadaşım türkiye 2. si çıkmıştı :S
Adama ne koyuyo be ya :D
-
say1 261,755 le ne önerirsiniz arkadaşlar? aklımda özel üniversite var ama sizce ?
edit : meslek lisesi bilgisayar çıkışlıyım
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------Lan Türkiye birincisi bizim dersaneden çıktı :S Bebeyi biliyorum hayvan gibi ders çalışıyodu kayseri finalde
-----------------------------Benimde zamanında yanımda oturan sıra arkadaşım türkiye 2. si çıkmıştı :S
Adama ne koyuyo be ya :D
-----------------------------ulan hikaye dersaneler! Öğrenmeye geliyoruz ama onların derdi reklamdan başka değil bizi hiç takan yok bi laf var ama değmez banlanmaya
-
185
ama yatay yapacam
-
Söz 2: 287,500 İlk seneden iyi diyo herkes ama bakalım :D
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------o puanla girilmez en az 290 ham lazım
-
say2 280 ham say2 360.07 toplam yüzde 0.2 sıra 3102 inşallah tıp fln olur
-
say 2 334..... ulan tıp bekleyenler katil olcam artık :(...... bende istiodum tıp hafta içi amk..............................................................................................................