Ösym‘Ye Elden Dilekçe Verebiliyormuyduk?
-
evet beyler, sınav bilgilerimde bi hata var görevli memur abimiz sağolsun.. benimde dikkatimden kaçtı.. eve gelince fark ettim..
elden verebiliyorsak ankaradan birine postalıcam.
güvenli bir sekilde göndereyimde, elden alırlarsa daha bi hızlı işleme gireceğini düşünüyorum.
vay amk ya.. rezilliğe bak.. kafayı sıyıracağım arkadaş
-
Ösym direk bizim elimize veriyor zaten
Sınav kağıdını.
-
Hocam düzeltme şansları varsa düzeltsinler buradan dosyaları göndermediler ise osym burosuna ver belgeyi onlarda gönderir yada sen OSYM adresine gönder daha sağlıklı olur.
-
hacı abi sinirliyken söyle yapmayın amk. :|
-
x JuMaN bunu yazdı
Hocam düzeltme şansları varsa düzeltsinler buradan dosyaları göndermediler ise osym burosuna ver belgeyi onlarda gönderir yada sen OSYM adresine gönder daha sağlıklı olur.
kardesim ösym'yi aradım düzeltme sansı yok diyor, yarın dilekçe yazıp göndericem
genel amaçlı dilekçe örneğini dolduracakmısım.
ösym bürosundan yapmamıstım islemi normal liseden yapmıştım. ah görevli memura ne dualar ediyorum bi bilsen.
elden verme şansımız varsa daha iyi olm ya :|
-
Hocam keşke kayıt sonrasında kontrol etseydin bu sıkıntılar çıkmazdı ama ihmale gelmiş işte ankara'da tanıgın varsa gönder posta ile o versin direk osym burosuna.
-
x JuMaN bunu yazdı
Hocam keşke kayıt sonrasında kontrol etseydin bu sıkıntılar çıkmazdı ama ihmale gelmiş işte ankara'da tanıgın varsa gönder posta ile o versin direk osym burosuna.
yav kamil, ölecek yaşta zaten.. bende hızlıca aldım cıktıyı..
olur mu ki elden hacı abi sıkıntı cıkmasın bak ayın 14'üne kadar git gel :|
kafayı yeriz amk. :|
-
boşver seneye hazırlan
-
amk yarın ankara arabasına binip gelicem amk :|
hiç içime sinmedi bu.
sikicem ya :@
-
Alo de bana oyle bisey yaparsan
-
simdi alo diyelim bence :D