Otel Açtık Tüm Müridleri Bekliyorum
-
Selam hocalar,
Antalya Konya Altında 30 odalı otel açtık, sezonda ve işletmede yeniyiz. 4 yıldızlı sabah kahvaltı dahil işletmemize siz müridleride bekliyorum. Müridlere ve müridler aracılığıyla gelen arkadaşlara özel indirimlerimiz olacak.
Otel web adresi;
Balayı odaları, Jakuzi odalar, Aile odaları ve bir çok alternatifli odalar.
Antalya Havalimanından Transferlerimizde mevcut.
Saygılar.
-
Kapıdaki şahlanan at heykeli şekil durmuş hocam hayırlı işler.
-
Hayırlı olsun Ben oranın sigortasina talibim :)
-
Güüzel mekan . Hayırlı olsun .
-
x enes bunu yazdı
Selam hocalar,
Antalya Konya Altında 30 odalı otel açtık, sezonda ve işletmede yeniyiz. 4 yıldızlı sabah kahvaltı dahil işletmemize siz müridleride bekliyorum. Müridlere ve müridler aracılığıyla gelen arkadaşlara özel indirimlerimiz olacak.l
Otel web adresi;
Saygılar.
Fiyatlar nasıl
-
x nereodi bunu yazdıx enes bunu yazdı
Selam hocalar,
Antalya Konya Altında 30 odalı otel açtık, sezonda ve işletmede yeniyiz. 4 yıldızlı sabah kahvaltı dahil işletmemize siz müridleride bekliyorum. Müridlere ve müridler aracılığıyla gelen arkadaşlara özel indirimlerimiz olacak.l
Otel web adresi;
Saygılar.
Fiyatlar nasıl
+1. Hayırlı olsun.
-
x nereodi bunu yazdıx enes bunu yazdı
Selam hocalar,
Otel web adresi;
Saygılar.
Fiyatlar nasıl
-
Hayırlı olsun SeaLife ın ordaymış, güzel rus gelir o tarafa :) Sezon sonu çay kahve içmeye uğrarım.
-
hocam 7 gün kalsak 2 kişi 1 cocuk fiyat son ne olur? en geç agustos sonuna kadar..
-
Hayırlı olsun
-
x cybermole bunu yazdı
hocam 7 gün kalsak 2 kişi 1 cocuk fiyat son ne olur? en geç agustos sonuna kadar..
Abi günlük 350-400 arası yardımcı oluruz :)
Hocalar teşekkür ederim herkese çok sağolun.