Oylar Yeniden Refah Partisine
-
ilk şunu söyleyim; kuralları okudum ama böyle parti işleriyle alakalı bişey farkedemedim. varsa silinebilir.
bi yerde gazete kağıdında emekliye 4000 tl gibi rakam ve yeniden refah partisi yazısı gördüm. şimdi görüyorumda 4000 tl ikramiye muhabbetiymiş, bide yeniden refah partisinin sitesine baktım; "işçi, memur, emekliye %50 zam" yazısını gördüm;
https://yenidenrefahpartisi.org.tr/page/isci-memur-ve-emekliye-en-az-50-maas-zammi/1165
oy konusunda kararsız olan müridlerimiz ve müridelerimiz varsa yeniden refah partisine atabilirler oylarını (; %50 zam olursa= şuan 2500 tl olan maaşım 3750 tl olur. ha 3750 ha 4000 (((;
-
Arkadaşlar mal gibi davranmayın.
Size şunu bunu vereceğim diyenlere aldanmayın. Size ben bu işi biliyorum diyen insanlara kulak verin. Bu ekonomiyi ikramiye dağıtarak mi uzun vadede fikse edecek bu adamlar?
-
-
ajan kardeş senin benim ekonomimizle devletin ekonomisi bir olur mu hiç. her ekonomiden anlarım diyene, her göz kırpana verilir mi? oy vermek başka başka şeyler vermeye benzemez.
-
iliklerimize kadar her yerimizi siktiler yetmiyor mu ? bu oç'ları değil mi başımıza bela eden, bizi bokun içine sürükleyen. allah topunun belasını versin. gani gani çıkar inşallah bir taraflarından.
edit : arkadaş senin de ne emekli maaşınmış ha bire konu açtın da açtın. tamam artsın emekli maaşın da böyle oç'ları için de gelip konu açıp sinir etme bari.
KotomineKirei tarafından 20/Nis/22 17:22 tarihinde düzenlenmiştir -
profil resmime bakmalısın
-
ben 10k vereceğim oylar bana
-
hiç acımadan lafımı koyuyorum
5 kuruşa oyunu satan gitsin kendini de satsın
ülkenin binbir derdi var, millet hala emekli maaşı ikramiye para artacak vb.
bak yaşam rahatlığı da değil, vaadedilen birkaç kuruş paraya
utan la utan
-
DEVA Partisi bana mantıklı geliyor. Teknokrat bir hükümet lazım. Başka türlü düzelmez bu gidişat.
-
x end bunu yazdı
Arkadaşlar mal gibi davranmayın.
Size şunu bunu vereceğim diyenlere aldanmayın. Size ben bu işi biliyorum diyen insanlara kulak verin. Bu ekonomiyi ikramiye dağıtarak mi uzun vadede fikse edecek bu adamlar?
+100
-
Kömür makarna çay ikramiye filan olm bunlar icin oy satılır mı?
oy satmak vatanı satmaktır.
Gidin götünüzü siktirin daha iyi.