Oynadığınız Oyunlar
-
cs go ,smite tavsiyemdir,crysis,payday,mount and blade
-
1 sene önce bf4 almıştım originden baya oynadım 51 level oldum ondan önce cs go oynamıştım ondan önce lol
Veee son 3 aydır oynadığım bayada saran yeni oyunum
H1z1 king of the kill
-
Gta 5 ve cs1.6
-
Mass Effect
-
Town of Salem
http://blankmediagames.com/TownOfSalem/
konusu açılmıştı burada 15 kişi toplanırsak oynayalım :)
-
Yorumlar için teşekkür ederim dostlar. Liste oluşturmaya başladım. Dediğim gibi online oyunlar önceliğim. Oynadığınız oyunları paylaşırsanız bende katılırım :)
-
Sağlam bi pc'm olsa ASSASSİN CREED oynuyorum tavsiye ederim derdim. (Ac 3'ten sonrasını kaldırmadı benim emektar.)
Şakası bir yana hocam oynamadıysan 1. oyundan başla oynamaya çok iyi oyundur.
-
x adamhakli bunu yazdı
Sağlam bi pc'm olsa ASSASSİN CREED oynuyorum tavsiye ederim derdim. (Ac 3'ten sonrasını kaldırmadı benim emektar.)
Şakası bir yana hocam oynamadıysan 1. oyundan başla oynamaya çok iyi oyundur.
cok degisik bir mekanigi var eger sararsa fena oyun hakketen 2 saat oynadım dahada oynamadım xD
-
günde 1 saat sadece oyun oynayabiliyorum
onda da rainbow6, elders scroll, wow, ark oynuyorum
gerçekten zor oluyor insanın 1 saati olunca seçim yapamıyorsun :(
fps olarak rainbow6 çok hoşuma gidiyor ubisoft oyunu pahalı felan diyor millet ama içerik, oynanış ve optimizasyon çok güzel. videolarına bakabilirsin en fazla 5 kişiyle oynanabiliyor, yani bazen öyle anlar oluyor ki kalbimin atışlarını hissediyorum son adam kalmışsın savunuyorsun yan odadan dayı geliyor yavaş yavaş o cam kırıklarının üstünden yürürken çıkardığı sesler vs insanı acayip geriyor :D
mmo-rpg olarak wow ve elders scrolls oynuyorum. eso wowa göre daha detaylı, tabi bilemiyorumda 1 saatim var daha 9 levelim kasamıyorum bir son level olup herşeyin tadına bakmak lazım :D
eso için forumda ki arkadaşlar ileride sıkıcı oluyor demişti ben o ileriyi göremedim daha
wowda da twisting nether adlı serverda horde açarak türklerden yardım alabilirsin ecnebiler realme artık turkish nether diyorlar :D ama şuan ölü sezonda aslında tamda sırası diyebilirim. bütün paketleri içeren bir kampanya vardır büyük ihtimalle. zafer bayramında legion ek paketi gelecek o yüzden millet oyunu bırakmış yada girip işini yapıp çıkıyor ama yinede canlı serverlar var
survival oyunu daha önce hiç oynamıştım arkadaşımın tavsiyesi üzerine ark diye bir oyun aldım. oyun bildiğin 0 dan teknoloji gelişimi hayatta kalma çabası buna fantastik olarak dinazorlar hala hayatta ve onları evcil hayvanın yapabiliyorsun ayı balık vs de petin yapıyorsun. balığa nasıl hükmediyorsak artık :D ama benim bilgisayarın cücüğü yetmiyor çok düşük grafiklerle oynuyorum böyle çamur gibi geliyor o yüzden bu aralar fazla tercih etmiyorum ama bir kere uzakta ne var diye grafikleri açayım dedim zorda olsa gördüm yani sağlam sistemle çok güzel oynanabilir gibi
ps: survival oyunlarda amaç niye hep makinalaşma üzerine oluyor? felsefi kısmı, insan ilişkileri ne bileyim duygusal işleyişlerde eklense daha güzel olmazmı? yada varda ben bilmiyor olabilirim daha önce hiç oynamadım.
-
Dying Light
Far Cry 4
CS:GO
Lords Of The Fallen
Left 4 Dead 2