Oyun Önerisi Olanlar
-
Assasin's Creed I , Assassin's Creed II , Assassin's Creed II : Brotherhood , Alien Vs Predator , BulletStorm , Crysis I , Crysis:Warhead , Crysis 2 , Shogun Total War 2 ,Dead Space , Dead Space II ,Starcraft II , Medal Of Honor : 2010 , Company Of Heroes , Band of Brothers : Hell's Highway , Mafia II , Manhunt 1-2 , Red dead : redemption , Metro 2033 , S.T.A.L.K.E.R : Call Of Pripyat , Battlefield : Bad Company 2 , Saint's Row 2 , Prototype
Bunlar seni bi süre idare eder.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Amnesia.
-----------------------------hacı herkesin götü yemez bunu oynamaya :)
ben delikanlıyım oyundan korkulur mu lan falan diyen herkese tavsiye edilir. gece kulaklıkla oynarsanız tam verim alırsınız :)
-
ultrAsker bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
Amnesia.
-----------------------------burdan gördüm bu oyunu indiriyorum ..)
-
ultrAsker bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
Amnesia.
ben delikanlıyım oyundan korkulur mu lan falan diyen herkese tavsiye edilir. gece kulaklıkla oynarsanız tam verim alırsınız :)
öehh :D
ben wolfenstein oynarken tırsıyodum tam benlik zaaaaa :D
-
feel_me bunu yazdı:
hocalar konuyu baltalamak gibi olmasın ama ati x1300 series 512mb ekran kartım var. crysis warhead oynarken çevrede herşeyin sadece silüeti görünüyo. crysis 2 de ise aşırı kasıyo birde karanlık görünen yerlerde kırmızı benekler oluyo. crysisi çok rahat oynamıştım. ekran kartım artık yetmiyomu yoksa driverını filan mı güncellemem lazım?
eşeğe altın semerde vursan eşektir derler bilin mi?
burdan anla artık driver mı lazım yoksa kart eskdi mi :) -
MaviGozluDev bunu yazdı:
feel_me bunu yazdı:
hocalar konuyu baltalamak gibi olmasın ama ati x1300 series 512mb ekran kartım var. crysis warhead oynarken çevrede herşeyin sadece silüeti görünüyo. crysis 2 de ise aşırı kasıyo birde karanlık görünen yerlerde kırmızı benekler oluyo. crysisi çok rahat oynamıştım. ekran kartım artık yetmiyomu yoksa driverını filan mı güncellemem lazım?
eşeğe altın semerde vursan eşektir derler bilin mi?
burdan anla artık driver mı lazım yoksa kart eskdi mi :)
---------------------:D mesaj alındı hocam. hangi ekran kartını önerirsin şöyle maksimum 150 liralık?
-
PROTOTYPE ;)
-
SyspioniC bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
Amnesia.
öehh :D
ben wolfenstein oynarken tırsıyodum tam benlik zaaaaa :D
-----------------------------karalıkta gece yanlız basınıza oynayın bırde ıcerı bırılerı anıden dalsın alta etme garantılı:) kardesımınım uzerınde uyguladım :) surat ıfadesı gormeye degerdı.
-
o karanlıktaki oyun yürek ister :D şu oyunda süpermiş oynamanızı tavsiye ederim JUST CAUSE 2