Oyun Yazmak İcin Neler Gerekir ?
-
dhmm bunu yazdıhworm bunu yazdı
hocam online birşey yap en azından yapay zekadan yırtarsın person vs person :)
Ücretsiz dağıtılan bir kaç oyun motoru var bunları kullanabilirsin.
C dillerini biliyorum diyorsun server algoritmasını kolay yazarsın o zaman.
Azimle çalışırsan duvarı delebilirsin :D bizim milletimizde aman kimse yapamadı sende yapamazsın psikolojisi var eğer programlama bilseydim seve seve ekibine katılırdım.3-5 arkadaş basitde olsa bi emek ortaya koyabilirdik ama yinede seve seve beta tester olabilirim :D
Eyw hocam. Hic olmazsa sen koca .... resmi gondermedin :D:D
ne demek hocam bu arada daha profesyonel bilgi edinmek istersen sana bu adamla iletişime geçmeni tavsiye ederim.
Kendisi infinity ward'da çalışan bir Türk kardeşimiz. Call Of Duty Modern Warfare serisini yapımında görev aldı. Egosu olmayan bir adamdır ben mw3 çıkmadan önce seneryo ile ilgili bi mail atmıştım cevaplamıştı :) en azından hangi yolda ilerlemen gerektiği konusunda fikir sahibi olursun :)
info@samionur.com
-
Valla cok faydali olabilir su Free kurs isi cok tesekkurler
-
hworm bunu yazdıdhmm bunu yazdıhworm bunu yazdı
hocam online birşey yap en azından yapay zekadan yırtarsın person vs person :)
Ücretsiz dağıtılan bir kaç oyun motoru var bunları kullanabilirsin.
C dillerini biliyorum diyorsun server algoritmasını kolay yazarsın o zaman.
Azimle çalışırsan duvarı delebilirsin :D bizim milletimizde aman kimse yapamadı sende yapamazsın psikolojisi var eğer programlama bilseydim seve seve ekibine katılırdım.3-5 arkadaş basitde olsa bi emek ortaya koyabilirdik ama yinede seve seve beta tester olabilirim :D
Eyw hocam. Hic olmazsa sen koca .... resmi gondermedin :D:D
ne demek hocam bu arada daha profesyonel bilgi edinmek istersen sana bu adamla iletişime geçmeni tavsiye ederim.
Kendisi infinity ward'da çalışan bir Türk kardeşimiz. Call Of Duty Modern Warfare serisini yapımında görev aldı. Egosu olmayan bir adamdır ben mw3 çıkmadan önce seneryo ile ilgili bi mail atmıştım cevaplamıştı :) en azından hangi yolda ilerlemen gerektiği konusunda fikir sahibi olursun :)
info@samionur.com
Hocam sagolasin.
-
cemo702 bunu yazdı
Valla cok faydali olabilir su Free kurs isi cok tesekkurler
Hacim ne kursu anlamadim ki