Oyunculuk, Mankenlik, Castajans (Önerileriniz)
-
Merhaba hocalarım. Mankenlik için firma arayışı içerisindeyim. Yanlış anlaşılmasın kendim için değil. :) Bi kardeşim için. Dün düşündüm, kendisi ile de konuştuk, bizim bu bilader bence harcanıyor. Fark edilmesi lazım :)
Sizce nasıl bir yol izlemeli kendisi? (Manager olurum belki) :D
Not: Konu yanlış yere açıldıysa affola...
-
Cocuk manken olacaksa önce bu zat-ı muhteremin bir fotoğrafını koy buraya.
Dediğin gibi harcanıyormu?
Utangaç manken olmaz . Burdan başla işte :))
-
hocam götür bir ajansa zaten çoğu kişi öyle yapıyor fotoğrafını çekiyorlar siteye koyuyorlar falan seçilirse tabii para veriyorsun galiba sonra bazı şirketler arıyorlar sunu istiyorum diye =)
tanıtım vs olursa.
-
Sen resmini koy hocam biz harcarız yabancıya gitmesin
-
Cesnist bunu yazdı
Beklemedeyiz.
-
Akbaboşlar pusuda. :)
-
O ajans falan boş iş hocam.
Bu işin rajonu önce bi parayer yani menejer bu magazinci olursa iyi olur yapılacak işi söylüyorum hemen.
Menejer bulunur sonra official diye sosyal medya hesapları açılır sonra profesyonel fotolar sonra işte twitter snapler menejer bunları rt yapar likelar tanıdık eş dost ünlüye rt verdirir sonra menejerinden aradan kaynadığı ödül töreni olur Gala olur bi yere gidilir camia ile menejerin taşşağı kadar siklenerek tanıştırılır. Sonra ertesi gün senin 2 ünlü ile ite kaka çekilmiş fotola aspagas bir haber yada o ünlüyü menejerin tanıyorsa onun sayfasında 1 boy etiketli foto iş tamamdır kitleyi topladın camia seni sikinin ucuna taktı şimdi ne kadar entrika çevirebiliyorsun ne kadar yalan söyleyip yalakalık yapabiliyorsun bunlara bağlı işin kısaca ünlü olmak için pr çalışması lazım aslında bu çalışma ünlü için pr fakir için para dır
-
futurist bunu yazdı
Cocuk manken olacaksa önce bu zat-ı muhteremin bir fotoğrafını koy buraya.
Dediğin gibi harcanıyormu?
Utangaç manken olmaz . Burdan başla işte :))
Yok hocam çocuk değil 21 yaşında. Kendisi hiç utangaç değil. Sadece bu işin çok zor olduğunu düşünüyor. :)
-
Cesnist bunu yazdı
@adamhakli :)
-
KotomineKirei bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Beklemedeyiz.
Yalnız bi kardeşim diyor yani bayan bi arkadaş ise konu sahibi açısından farklı anlaşılabilir biraz empati lütfen :)
-
0x656e bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Beklemedeyiz.
Yalnız bi kardeşim diyor yani bayan bi arkadaş ise konu sahibi açısından farklı anlaşılabilir biraz empati lütfen :)
bilader diyor. youtube dan yürüsün