folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Para Transferi En Az Maliyetli Nasıl Yapılır

Para Transferi En Az Maliyetli Nasıl Yapılır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

Daft bunu yazdı:
    -----------------------------

bu konuyu araştırdım bana da paypal mantıklı geldi... saçma olcak biraz ama, bu arada bişey sorcam konuyla alakasız, kredi kartımda borç yok diyelim.ben durduk yere para yükledim karta. ben çekmediğim veya kartı kullanmadıgım sürece o para o kartta durur mu?tekrar çekince nakit çekme ücreti keserler mi?
    -----------------------------

Normal bir kredi kartında borcun yok ise üzerine para yatıramazsın. Fakat bir kartta hem banka hesabın (mevduat hesabı) hem kredi kart hesabın varsa o şekilde yatırabilirsin. ve yatırdıgın para kredi kartıne değil banka mevduat hesabına geçer..orda durur... bu şekildede kredi kartından para çekersen nakit çekim ücreti alır. ve kredi kartı borcunu son gununde odemezsen  bu sefer o yatırdıgın mevduatta duran paranı ordan alır kredi kartı hesabına geçirir..

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

elden yaparsın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

direk başlığa cevap veriyorum.

mevcut medeni kanunumuzla, elektronik bankacılıktan bile daha hızlı bir para tranasferi yöntemi var

kısa adı "EVLİLİK"

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

eft uygun diye biliyorum.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
Toplam Hit: 4650 Toplam Mesaj: 25