Pardus - TBMM

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

çok eksiğimiz var çok..

yönetim ve arge sistemini yeniden yapılandırması lazım, geçen sene tubitak'a davet edildim lakin kaza ve sosyal durumumdan dolayı gidemedim içimde hep ukte kaldı.
    linux' sistemlerden yana çok zorlandığımda söylenemez. ubuntu forum'larda bir çok kez forum yöneticileri ile yaptığım bire bir konuşmalarda pardus'un önemini hep vurguluyorlardı. ekip sıkıntısı yüzünden ve teşvik olmadığından dolayı yazılımcılarımız pek sıcak bakmıyor lin/unx sistemlere. 

geliştirecek çok şeyler var daha, hep aynı yerde sayıklamamız bizi bir yerlere taşıyamaz aksine hep eskiyi kendi içimizde yenileyip duracağız.

senin elinde ki fırsat bende olsa, OS sistemin'de çalışıtırılabilir/genişletilebilir sürümün ötesine geçerdim. devlet bünyesine katkı sağlayacağımız çok proje var gördüğüm kadarıyla.

pardus, gelecekteki Türkiye'nin en büyük ihtiyacı olacak.. Gün gelir bu postu hatırlarsınız (:

umarım senin için güzel bir konuşma olur hocam.  Gözlemlediklerini buraya da düşersen sevinirim. (: 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

hadi sunumun kötülüğünü geçelim, adam uğraşmış diyelim. ama bu israil amerika muhabbeti ne ya? bıktım şundan artık. mecliste bile konuşacak kadar paranoyak bi milletiz demek ki.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek

Bir kulaklarından girip bir kulaklarından cıktı bence

Busiest men find the most time....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Haha devlet daireleri daktiloyu yeni birakti lan maliyecilerin devlet memularinin linux kullandığını hayal edemiorum ben. O işletmeler yürümez. =)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

önemli ama en son sürümü kullandım beğenmedim acıkcası...

Emekli
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Abi destek olunmazsa maddi yönden ne gelişebilir bana bunu söyleyin lütfen yahu.

Devlet alır ve bütçe ayırırsa devletin her sorununu halledicek online 1 kitlede olur böylece böylece çok rahat geliştirdi devlet almadımı neyle gelişecekler insanalar zaten almıyor...

Bırakın artık batardı kötüydü muhabbetlerini kendi ülkende destek çıkmıyorsun adamlar napsın greenpeace'e dönmüş olay.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

Linux 'u bırak, linuxtan bi bok olmaz, dünyayı yeniden keşfetmeye ne gerek var falan diyenler için güzel olmuş bence.

Çin ve rusya gibi olmak lazım.Kendi aram motorumuz, kendi mailimiz, kendi haberleşme sistemlerimiz, kendi işletim sistemlerimiz....

-----------------------------

tamamen katılıyorum  bunlarda öncü devlet olacak devlet politikası olacak ki özel sektörde buna atılacak özel sektörler saçma sapan arkaşlık sitelrine yatırım yapacaklarını bu tarz projelere destek verir o zaman
    neden adamalr bizlerin etinden sütünden yararlanıp her türlü reklamının yapıp gelirini sağlayıp 5 kuruşta vergi vermeden köşeyi dönsün
    bu işte ülkemizde öncülülük yaoan firmalardan vergide almayacaksın gerekirse sistem tam oturana kadar

bu milletvekili çok önemli bir konuya değinmiş ama hiçbir yerde buna değinilmedi bile hiçb,r basın organı yayaınlamadı bile yazık

yabancı sermaye gün geçtikçe bu duyarsızlık yüzünden güçlenecek

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 4364 Toplam Mesaj: 28