Paypal Hakkında Sorular
-
birkaç sorum olcak forumda bulamadığım için konu açıyorum
1) paypal hesabı neden gereklidir
2) paypala para yükleyip ordan mı alışveriş yapıyoruz
3) ve banka kartı ile para yatırabiliyormuyuz
-
x zeynelbey bunu yazdı
1- güvenlik açısından heryere kredi kartı numaranı vermek istemeyebilirsin
1- yurtdışı para gönderimleri vs..
2- ister para yükler alışveriş yaparsın,ister tanımlı kredi kartından direk çekiş yapar
3- her banka kartını desteklemiyor. bankanla o durumu öncedne konusman lazım.
-
hocam paypal açarken kredi kartı tanıtmak gerekli mi ?
-
Hayır ama onaylı olması için gerekli. Daha doğrusu kredi kartı değil herhangi destekli bir kart. Banka kartı sanal kart vs.
-
Gerek yok ama olsa iyi olur.Bazen Paypal çakallık yapıp hesaptaki parayı donduruyor.
-
Güvenlim olması açısısndan bankaların internetten alış veriş açmana müsade ettkleri sanal kart uygulaması mevcuttur internet bankacılığından açabilirsin sanal kartı tanımlarsanda olur şayet ben öyle yapıyorum kredi kartımı tanımlamam.
-
peki bu para çekme limiti(750TL) kalkıyor mu onaylanınca hesap ?
-
Finansbank Enpara kart alıp Paypal'a tanımlatabilirsiniz ben öyle kullanıyorum sorunsuz.
-
x zeynelbey bunu yazdı
1- paypal internet üzerinde özellikle yabancı sitelere ödeme yapmak ve başkalarından ödeme almak için en iyi yöntemdir.
2-paypal a para yükleyebilirsin fakat türk hesapları kendi bakiyelerini ancak eposta adreslerine gönderebilir , otomatik ödeme olan yerlerde
kredi kartı veya banka kartından çeker parayı.
3-para yatırmana gerek yok , enpara.com hesap aç banka kartını tanıt 2dk da aktif oluyor , banka kartında kaç para varsa paypalındada o kadar para var.
-
şöyle birşey buldum paypal kart
https://www.paypal.com/webapps/mpp/debit-card
-
cevaplar çok yardımcı oldu yapmak istediğim havale ile uğraşana kadar paypal hesabımda oyuna ve ya başka platformlarda alışveriş yapıcam banka kartımdan mesela 50 tl paypalıma atsam gibi seçeneğim varmı yokmu önemli olan oyunda havaleden kurtulmak domain alırken paypal kullanmak vb vb