folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Paypal İle Tiktok'tan Ödeme Alma Sorunsalı (Yardımcı Olabilecek Var Mı? )

Paypal İle Tiktok'tan Ödeme Alma Sorunsalı (Yardımcı Olabilecek Var Mı? )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Birkaç hafta önce ABD Tiktok hesabı açtım ve son 1 haftadır 40.000 Abone ve 100$ eşiğine geldim ... Hatta 102$ bakiyem oldu ve ortalama da şuanda tahmini / günlük 50$ / 60$ civarına ulaştım. (Panel Ödeme Bilgisi girmedigim için göremiyorum.) Ödemeler sanırım panele işliyor , birikiyor ama Ödeme yöntemi girmemi istiyor ...

Kimlik dogrulamasini yaptım , ücret karşılığında vergi task bilgileri de girdim ama 24 Ağustos a kadar ödeme yöntemi girmem gerekiyor (Paypal) birikeni alabilmem için ...

TR de yaşıyorum Paypal hesabim yok ve paypal hesabı girmem lazım... 🤷🏻

Ödemeyi nasıl alabilirim? 🤔 Fikri olan?

Veya ücreti ile paypal işi yapan arkadaşlardan , bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır?

Muhtemelen kişinin paypalini giricem , ay sonunda hesapta birikeni talep giricem (30 unda sanırım) , kişinin paypalina gelicek (15 inde oduyormus Tiktok) ve komisyonunu kesip bana göndericek şekilde yardımci olabilecek sağlam bir mürid aranıyor ☺️

Var mı yardımcı olacak , Bilgi verecek ...

Teşekkürler...

JiggSaw tarafından 28/Tem/24 20:58 tarihinde düzenlenmiştir

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzi
    uzi's avatar
    Erkek

Abi öncelikle bize de anlat ABD'den nasıl hesap açtın ne paylaşıyon uyandır bizi. Ben de yeni bir şeyler buldum paylaşacağım yakında.

Ayrıca paypal hesabı mı istiyor IBAN falan olmuyor mu? Oluyorsa uption falan çeşitli ödeme yöntemleriyle yabancı iban alabiliyorsun.

Ortaklink Takımıma Katılın: https://t.me/ortaklink_bot?start=7033669971 (REF'li)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

hacı dilersen almanyadaki paypal hesabıma ödemeyi alıp tr hesabına ibandan ödeme yapabilirim 

No way out
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı

hacı dilersen almanyadaki paypal hesabıma ödemeyi alıp tr hesabına ibandan ödeme yapabilirim 

Yapar mısın bu güzelliği hocam :) 

Ben hesap bilgilerini ABD kimlikle onaylattim , acaba Almanya paypala almak sorun olur mu ki? 

Gerçi paypal sadece mail üzerinden değil mi , sanırım sıkıntı olmaz , ben sana özelden numaramı atayım hocam yada sen at konusalim yarın müsait zamanda istersen ☺️🙏🏻

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

payoneer yok mu hocam ödeme yöntemlerinde

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    JiggSaw bunu yazdı
    SaviorAngel bunu yazdı

Ben hesap bilgilerini ABD kimlikle onaylattim , acaba Almanya paypala almak sorun olur mu ki? 

Gerçi paypal sadece mail üzerinden değil mi , sanırım sıkıntı olmaz , ben sana özelden numaramı atayım hocam yada sen at konusalim yarın müsait zamanda istersen ☺️🙏🏻

saviour la çözemezsen bana yaz. benim de gavur paypalım var

bu işi uzun soluklu yapmak istiyosan vergi olaylarına bi bak. bi süre sonra sana gelip "sen kazanıyon da vergini ödedin mi" diyip ödeme kısmında sıkıntı yapabilirler belki.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı

payoneer yok mu hocam ödeme yöntemlerinde

Yok hocam 

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı
    SaviorAngel bunu yazdı

saviour la çözemezsen bana yaz. benim de gavur paypalım var

bu işi uzun soluklu yapmak istiyosan vergi olaylarına bi bak. bi süre sonra sana gelip "sen kazanıyon da vergini ödedin mi" diyip ödeme kısmında sıkıntı yapabilirler belki.

Sağolasın 🖐️ hocam ...

Tamam arastirayim o kısmını da 🙏🏻

İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

bu amk paypalını ülkeden kaçırdılar hâlâ ayıkmadılar nasıl bir döviz girdi potansiyelini iptal ettiklerini

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kentaki
    Kentaki's avatar
    Erkek

Hocam senin adına paypal açalım istersen ücreti karşılığında ordan da uption'a çekersin. Detay için pm

Kentaki tarafından 29/Tem/24 04:21 tarihinde düzenlenmiştir

Whatsapp : +15642123298 | Telegram : @unomedya | Website : https://tr.uno-medya.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Kentaki bunu yazdı

Hocam senin adına paypal açalım istersen ücreti karşılığında ordan da uption'a çekersin. Detay için pm

Hocam uption falan anlamam ben 🤷🏻‍♂️

Paypalı da başka yerden açarız , daha önce çok paypal kullandım , en son 8/10 sene önce 250$ parama "SİZİN OLDUGUNUZU ANLAYAMİYORUZ" Vsss bahaneler bularak coktuler (Kıbrıs paypaldi) ...

O yüzden hali hazırda ödeme alan birisi varsa ve yardımcı olabilirse tercih sebebim ...

İmza YOK !!!