Paypal İle Tiktok'tan Ödeme Alma Sorunsalı (Yardımcı Olabilecek Var Mı? )
-
Birkaç hafta önce ABD Tiktok hesabı açtım ve son 1 haftadır 40.000 Abone ve 100$ eşiğine geldim ... Hatta 102$ bakiyem oldu ve ortalama da şuanda tahmini / günlük 50$ / 60$ civarına ulaştım. (Panel Ödeme Bilgisi girmedigim için göremiyorum.) Ödemeler sanırım panele işliyor , birikiyor ama Ödeme yöntemi girmemi istiyor ...
Kimlik dogrulamasini yaptım , ücret karşılığında vergi task bilgileri de girdim ama 24 Ağustos a kadar ödeme yöntemi girmem gerekiyor (Paypal) birikeni alabilmem için ...
TR de yaşıyorum Paypal hesabim yok ve paypal hesabı girmem lazım... 🤷🏻
Ödemeyi nasıl alabilirim? 🤔 Fikri olan?
Veya ücreti ile paypal işi yapan arkadaşlardan , bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır?
Muhtemelen kişinin paypalini giricem , ay sonunda hesapta birikeni talep giricem (30 unda sanırım) , kişinin paypalina gelicek (15 inde oduyormus Tiktok) ve komisyonunu kesip bana göndericek şekilde yardımci olabilecek sağlam bir mürid aranıyor ☺️
Var mı yardımcı olacak , Bilgi verecek ...
Teşekkürler...
-
Abi öncelikle bize de anlat ABD'den nasıl hesap açtın ne paylaşıyon uyandır bizi. Ben de yeni bir şeyler buldum paylaşacağım yakında.
Ayrıca paypal hesabı mı istiyor IBAN falan olmuyor mu? Oluyorsa uption falan çeşitli ödeme yöntemleriyle yabancı iban alabiliyorsun.
-
hacı dilersen almanyadaki paypal hesabıma ödemeyi alıp tr hesabına ibandan ödeme yapabilirim
-
SaviorAngel bunu yazdı
hacı dilersen almanyadaki paypal hesabıma ödemeyi alıp tr hesabına ibandan ödeme yapabilirim
Yapar mısın bu güzelliği hocam :)
Ben hesap bilgilerini ABD kimlikle onaylattim , acaba Almanya paypala almak sorun olur mu ki?
Gerçi paypal sadece mail üzerinden değil mi , sanırım sıkıntı olmaz , ben sana özelden numaramı atayım hocam yada sen at konusalim yarın müsait zamanda istersen ☺️🙏🏻
-
payoneer yok mu hocam ödeme yöntemlerinde
-
JiggSaw bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
Ben hesap bilgilerini ABD kimlikle onaylattim , acaba Almanya paypala almak sorun olur mu ki?
Gerçi paypal sadece mail üzerinden değil mi , sanırım sıkıntı olmaz , ben sana özelden numaramı atayım hocam yada sen at konusalim yarın müsait zamanda istersen ☺️🙏🏻
saviour la çözemezsen bana yaz. benim de gavur paypalım var
bu işi uzun soluklu yapmak istiyosan vergi olaylarına bi bak. bi süre sonra sana gelip "sen kazanıyon da vergini ödedin mi" diyip ödeme kısmında sıkıntı yapabilirler belki.
-
akmarky bunu yazdı
payoneer yok mu hocam ödeme yöntemlerinde
Yok hocam
-
yolbulucu bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
saviour la çözemezsen bana yaz. benim de gavur paypalım var
bu işi uzun soluklu yapmak istiyosan vergi olaylarına bi bak. bi süre sonra sana gelip "sen kazanıyon da vergini ödedin mi" diyip ödeme kısmında sıkıntı yapabilirler belki.
Sağolasın 🖐️ hocam ...
Tamam arastirayim o kısmını da 🙏🏻
-
bu amk paypalını ülkeden kaçırdılar hâlâ ayıkmadılar nasıl bir döviz girdi potansiyelini iptal ettiklerini
-
-
Kentaki bunu yazdı
Hocam senin adına paypal açalım istersen ücreti karşılığında ordan da uption'a çekersin. Detay için pm
Hocam uption falan anlamam ben 🤷🏻♂️
Paypalı da başka yerden açarız , daha önce çok paypal kullandım , en son 8/10 sene önce 250$ parama "SİZİN OLDUGUNUZU ANLAYAMİYORUZ" Vsss bahaneler bularak coktuler (Kıbrıs paypaldi) ...
O yüzden hali hazırda ödeme alan birisi varsa ve yardımcı olabilirse tercih sebebim ...
paypal tiktok paypal bozdurma paypal lazım paypal ödeme alma tiktok ödeme tiktok paypal paypal 2024