Paypal Kapanıyor! Kalan Paralar Löseve Tbt Ailesi Olarak Bizimde Yardımımız Dokunsun
-
Büyük bir yardım toplanmış arkadaşlar belki görmeyen arkadaşlarımız olabilir bu yardımlaşma platformunu yardım etmek isteyenlerin paypaldaki kalan ve çekemeyen paralarını löseve göndermeleri ne de güzel olurdu o minik kalplere birazda olsa tahribat ailesi olarak bizimde yardımımız dokunsun.
international@losev.org.tr göndererek bağış yapabilirler.
-
Hesabımda 3 dolar kadar bi şey kalmıştı ne yapayım falan dedim bi vakfa bağışlayayım dedim internette aradım bi Lösev'in bağış hesabını bulabildim ekşi sözlüğede yazdım devamı geldi. İnternetin bu süper gücünü seviyorum.
Az çok demeyin boş geçmeyin beyler. Sadaka kazadan korur.
-
benim anlamadığım sadece türkiyede mi alışveriş için vs kullanamıyoruz. yoksa komple paypal.com.tr mi kapanıyor?
hesaplarımız da kapanacak o zaman öyl mi?
çünkü yeni hesap açma bağlantısı hala aktif?
yabancı lokalli paypal kullanırsak yasadışı mı olur?
eyyarlamam bu gadar
-
x joe_black bunu yazdı
benim anlamadığım sadece türkiyede mi alışveriş için vs kullanamıyoruz. yoksa komple paypal.com.tr mi kapanıyor?
hesaplarımız da kapanacak o zaman öyl mi?
çünkü yeni hesap açma bağlantısı hala aktif?
yabancı lokalli paypal kullanırsak yasadışı mı olur?
eyyarlamam bu gadar
Evet hiç bir şekilde kullanamayacaksın.
Yabancı vpn ile hesap açarsan büyük ihtimal ban yersinde orası şuan belirsiz. Kaldı ki vpn ile uğraşmayada gerek yok kredi kartı numarasını girince direk senin TR vatandaşı olduğunu anlar sistem izin vermez.
-
-
-
https://twitter.com/losev1998/status/737651250339053569 göre
Kampanyaya şuana kadar gelen bağış miktarları;
15.484,28 TL
384,72 €
6.343,59 $ kabaca 35 bin TL toplanmış 6 saat öncesi verilere göre çok güzel :) -
Allah razı olsun bu kampanyaya destek olanlara.
-
PayPal in kapanması belki uzun vadede ilerisi için pek kârımıza olmasa da bunun böyle güzel bir iș için kullanılması gerçekten çok iyi oldu. Kim akıl ettiyse helal olsun, kim ne bağıșladıysa Allah ondan razı olsun. Az çok demeyelim yardım edelim..
-
Dedim benim paypal da para yoktur yinede bi gireyim kart dogrulamasinda 1 dolar varmış ☺
-
0.03 tl varmış boşalsın diye yolladım ama sanırım yakında bana ödül falan gönderirler lösev tarihinin en efsanevi bağışını yaptığım için :)