Paypal Kart Yalan Oldu, Alternatifler Nelerdir?
-
Dostlar biliyorsunuz PaypalKart desteğini çekti. Artık sıfır km PaypalKart alamıyorsunuz. Dışarıda da kullanabileceğimiz para yatır-çek yapabileceğimiz alternatif sistemler nelerdir?
Aklıma ilk Ecopayz-Ecocart geliyor.
Sizin kullandıklarınız önerileriniz nelerdir?
-
Dışarı derken yurtdışı diyorsun sanırım. Visa veya Mastercard logosu varsa üstünde dünyanın her ülkesinde kullanabilirsin.
Önerim Kuveyt Türk ve Enpara. İkiside ücretsiz ve tüm işlemler bedava. Eft, havale, fatura ödeme vs.
-
-
mkyb bunu yazdı
Dışarı derken yurtdışı diyorsun sanırım. Visa veya Mastercard logosu varsa üstünde dünyanın her ülkesinde kullanabilirsin.
Önerim Kuveyt Türk ve Enpara. İkiside ücretsiz ve tüm işlemler bedava. Eft, havale, fatura ödeme vs.
Yok müdür be. Konu o değil. PaypalKart bankalardan ayrı bir sistemdi. PaypalKart'ta var olan parayı 0 komisyonla TEB ATMsi ile her yerden çekiyordum vs. Bir ara bankalarda sıkıntım vardı. Tüm paramı PaypalKart'a atıyordum missssss...
Enpara, Nuvo, CepteTEB, KuveytTürk, Albaraka, BankAsya, iGaranti vs vs vs hesap işletim ücreti almayan tüm sistemlerin kartları var bende. Ama hiç biri bi PaypalKart değil amk
-
İşte PayPal kart o yüzden kaldırıldı. Para akışı takip edilemiyordu.
-
mkyb bunu yazdı
İşte PayPal kart o yüzden kaldırıldı. Para akışı takip edilemiyordu.
O zaman ecopayz akar gibi gibi...
-
Benimde bi kaç borçdan dolayi bankaya para bırakmıyom varmı sağlam bi yer Tr sistemden bağımsız sağlam bi yer
-
xxjokerxx bunu yazdı
Benimde bi kaç borçdan dolayi bankaya para bırakmıyom varmı sağlam bi yer Tr sistemden bağımsız sağlam bi yer
Aynen güzel oluyordu ibne. Yapacak bişey yok. Biraz sikiyorlar ama EcoPayz'dan yürüyeceğiz gibi...
-
O değil de, bu Yandex Money hakkında fikirleriniz nedir?
-
Rabinski bunu yazdıxxjokerxx bunu yazdı
Aynen güzel oluyordu ibne. Yapacak bişey yok. Biraz sikiyorlar ama EcoPayz'dan yürüyeceğiz gibi...
Tam olarak ecopayz nedir paypal misali ön ödemeli mi
-
TheAvenqer bunu yazdıRabinski bunu yazdıxxjokerxx bunu yazdı
Tam olarak ecopayz nedir paypal misali ön ödemeli mi
EcoPayz Paypalın yandan yemişi. Ancak kur farkı ve işlem ücretinden sikiyor haberin ola. ecopayz.com üzerinden incele siteyi. Haaaa birde evrakla çok uğraştırıyor ibneler...