Pazar.[ORG] 1 TL'den Acik Artirmada (Alan Adi Satis)
-
Ey degerli mumin kardeslerim, ey e-ticarete hevesi olan girisimciler, ey Rize Pazar'li yoldaslarim,
R10 kurallari geregi burada farkli bir acik artirma baslatamiyorum. O yuzden affiniza siginarak konunun r10 linkini paylasacagim, almak isteyen murid r10 uzerinden teklif verebilir.
-
-
KaptaN bunu yazdı
15 tl
r10 la uğraştırma bizi
Teklifin icin tesekkur ederim hocam, kusura bakma r10'a bir goz atarsiniz diye dusunmustum, oradan en son teklif 510 TL, baska teklif gelmezse ihale bu gece sonlaniyor.
-
emin misiniz hocam e ticaret devrinde böyle güzel bir domaini satma konusunda?
-
520 verecemde bende kalacak diye korkuyom :D
-
R10 yok 800 diyorum.
-
caagroup bunu yazdı
R10 yok 800 diyorum.
iban vereyim at bana 800 ü yazayım oraya 800 :)
yada 100 lira bağış karşılığı r10 verebilirim
DJ_Alper tarafından 27/May/20 16:57 tarihinde düzenlenmiştir -
GuArDiAn55 bunu yazdı
emin misiniz hocam e ticaret devrinde böyle güzel bir domaini satma konusunda?
Ben kullanmiyorum, elde tutmaninda pek bir mantigini goremedim (5-10 yildir bende :) ), mobile yonelecegim,o yuzden satiyorum hocam. Bazen kismet, kacta kalirsa verecegim artik.
DJ_Alper bunu yazdı520 verecemde bende kalacak diye korkuyom :D
:) Dusunmen yeter Alper hocam, amacim alan adinin alicisini bulmasi. <3
caagroup bunu yazdıR10 yok 800 diyorum.
Teklif icin tesekkur ederim, r10 icin davetiye hakkim var. Eger e-posta adresini ozel mesajla bildirirsen sana davetiye yollayabilirim.
-
Ops saniyelik farkla Alper hocam yazmis, @caagroup hocam bagis yapmayi dusunursen sen teklifini 800 TL olarak yaparsin, 100 TL'yi bagis verip bana 700 yollarsin, maksat sevap point olsun.
-
800e buradnmı satcan 510a r10dan mı satcan ortalık karışacak :D teklifi neye göre verelim şimdi :D
-
manglerman bunu yazdı
800e buradnmı satcan 510a r10dan mı satcan ortalık karışacak :D teklifi neye göre verelim şimdi :D
R10'daki teklifler gecerli hocam, oranin kurallarinda es zamanli olarak farkli platformlarda acik artirma acmak yasak. O yuzden buradaki konu sadece bilgilendirme amacli oluyor.