Pc Ye Format Attım Ses Driverlerını Yükledım Ama Hala Ses Yok
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------1-2 derken ilerler bu işler..
Tabiki bozulacak ama emin ol yine yapacaksın.
Ben çok sabahladığımı bilirim...
Özellikle ortaokul dönemlerimde ertesi gün matematik sınavım varken kafamda çözemediğim binlerce pc sorusu ile sınava girdiğimi ve yolda yürürken çözümünü bulduğumu eve gelince de çok toparladığımı bilirim.
:)
Hala bazen bir sorun yaşadığımda üstüne üstüne giderim.
Sende git.
-----------------------------puahaha =) aynılarını bende yaşadım hatta bu sorunun aynısını bizzat yaşadım eve hp servisini bikle çağırttım anakartı komple evimde değiştirdiim =) ama salaklık bende chipsettenmiş :F anakartı yenilemiş oldum o bahaneyle :F
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
yok ya olmucak yarın bıdaha format atıcam
-----------------------------1481590195815 kere format atsanda sonuç değişmicek. % 100 garanti verebilirim.
-
sonuç değişmeyecek diye bişey yok :| bilgisayarcıya götürse çözülür bilgisayarcı anasının karnında öğrenmedi sonuçta eksik bişey yapıyosundur yada driverlarda uyuşmazlık vardır hangi işletim sistemini kuruyosan tekrar indirdiğin driverları incele ona göre kur ;) 2. bi uğraştan kurtulmak için tekrar baştan kontrol ederek driverları indir çözersin hocam..
-
aslında formatta atmak ıstemıyorum makıneyı bı daha bu hale getırebılcegımden supelıyım en ıyısı ben drıverlarla bıraz daha ugrasayım :|
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
aslında formatta atmak ıstemıyorum makıneyı bı daha bu hale getırebılcegımden supelıyım en ıyısı ben drıverlarla bıraz daha ugrasayım :|
-----------------------------BU adımları takip ederek Sürücüyü yeniden Yüklemeyi dene .
Şahsen pc de ses yoktu ses aygıtı yeniden yükle dedim sorun çözüldü.
olmadı mı ?
anakartının web sitesine git oradan tüm ses dosyalarının içinde oldugu 100 mb yaklasık 1 klasör vardır onu indirip kur.
-
bende ole bı soru ısaretı yok hocam sorunda tam orda zaten her sey tamam ama ses yok :|
-
yenıden baska bı cd den format attım duzeldı ses ekran kartı hepsını otomatık yukledı artık nasıl yaptıysa :| herkese tesekkurler ...