Pegasus'tan Bilet Alırken Dikkat
-
Yıllardır uçak konularına bakıyorum. Herkes pegasustan rahatsız. Saçma salak uygulamaları var diyorsunuz
Paragözün hanzonun teki. Peki
millet para kazandırmaya neden devam ediyor ?
Ne derseniz deyin adama çil çil para kazandırdığınız sürece umrunda bile olmayacaksınız. İçinden alay bile edecek sizlerle.
-
şimdi ben uyarıdan birşey anlamadım bende bir sorun var galiba :D
-
zeybekustasi bunu yazdı
Daha geçen aldım hiç hatırlamıyorum da bunu.
Acaba nasıl iptal ettirebiliriz.
Bu arada denk mi geldi bilmem kredi kartı ie ödeme kısmına kadar geldim bilet 95 lira idi yanlışlıkla tarayıcı kapandı tekrar girdim ve bilet birden 110 olmuştu
Aynı bilete explorerden baktığımda hala 95 ti.
Biri söylemişti sanırım unbalanced böyle çakallklarıda var diye düşünüyorum, kesin alacakmış psikolojisi ile fiyatı artırmış olabilirler mi acaba ?
Aynen..
Buna ben de defalarca şahit oldum..
Var bir bit yeniği..
-
Kullandığınız dil gibi temel konulardan, hangi reklamları yararlı bulduğunuz, çevrimiçi ortamda sizin için en önemli kişiler veya hangi YouTube videolarını beğenebileceğiniz gibi karmaşık konulara kadar her tür bilgiyi, tüm kullanıcılarımıza daha iyi hizmetler sunmak amacıyla toplarız.
Tüm hizmetlerimizden topladığımız bilgileri, hizmetlerimizi sunmak, sürdürmek, korumak ve iyileştirmek, yeni hizmetler geliştirmek ve hem Google'ı hem de kullanıcılarımızı korumak için kullanırız. Bu bilgileri ayrıca, daha uygun arama sonuçları ve reklamlar sunmak gibi size özel içerikler sağlamak için de kullanırız.
Otomatikleştirilmiş sistemimiz, istenmeyen e-postaların ve kötü amaçlı yazılımların tespit edilmesi ile özelleştirilmiş arama sonuçları ve reklamlar gibi size kişisel olarak uygun ürünlerin sağlanması için (e-postalarınız dahil olmak üzere) içeriklerinizi analiz eder.
http://www.google.com.tr/intl/tr/policies/privacy/
Bu da google'ın gizlilik politikası. Google'dan bir şey aratırken, mail atarken vs. dikkat etmek lazım...
Telefon spamları nerelerden geliyor? İşte bunun gibi yerlerden. Şaşırmıyorum. Raf sıralaması belirlemek için market kart gibi kartlar çıkartıp kullanıcı istatistiği toplayan sonra kullanımına göre uygun indirim mesajı yollayan firmalar var. Telefon numaramı toplamda 10 kişi bilmesine ve hiçbir yere kaydolmadığım halde bilmemne via'dan vs. emlak mesajı geliyor. ÖSYM'ye verdiğim özel bilgilerim üzerinden okullardan adıma hazırlanmış broşürler falan geliyor. İşi iyice sektör haline getirdiler. Bunlardan kaçış sanırım yok. Devlet kurumlarından bile alabildiklerine göre bunlardan uzak durmak için yaylada yaşayıp her şeyi iptal etmek lazım.
-
Bir iki kere bindim bir sorun yaşamadım.
Şimdi alıyorum da 56 tl'lik bilet 70 e geliyor amınakoyduğum ek bindirmeleriyle. Akşam evde kartla alacam inşallah akşama kadar fiyatı yükseltmezler.
-
Önemli tavsiye. !!!!
Tüm uçak bileti satılan yerler için her zaman tarayıcının gizli modunu kullanın. Kullanmazsanız kapatıp açtığınızda fiyatı yükseltirler size özel olarak :)