Pentagram
-
arkadaşlar bi arkadaşım bana pentagramın
din karşıtı ateist köpekler olduğunu söyledi o da dergide okumuş heralde tempoda.siz ne diyorsunuz .bilgisi olan bizi aydınlatsın.saolun varolun işingiz rastgessin selam söylen. -
yok ya amma yapmış senin arkadaşın haa.
olur mu öle şey.
şarkılarını hiç dinlememişsiniz galiba.
ama sizide hor görmemek lazım. bu ülkede bu medya bu basın oldukça önyargıları altetmek zor. adı yüzünden bi gruba satanist demek oldukça komik zaten. zamanında her siyah giyenede satanist deniyodu onun için pek de abes değil senin dediğin... -
arkadaşlar pentagram sadece satanistlik anlamına gelmez masonlukta ve anadolu da olmak üzere birsürü farklı anlamı vardır PENTAGRAM grubunun kullandığı anlam anadoludaki anlamıdır...ve satanistlikle alakaları yoktur hatta bunu anlamak için türkçe abümü bir'deki bir adlı parçayı dinlemeniz yeter....
PENTAGRAM GİBİSİDE YOKTUR!!!! -
Her ne kadar bizdeki pentegramlar da çıkmasada her uçunda bazı semboller falan var şu an yazacak vaktim yoq çıkıyoma ama yahoo da veya google gibi yerlerde arama yapılırsa bulunurr.
-
pentagram yılızının her ucu bir elementi temsil ediyo.gruba gelince kendi adlarını taşıyan ilk albümleri bayaa sertti ikici albümde biraz daha yumuşadı ama hala günümüz pentagramından bayaa uzaktılar amma tutmadığını görünce tarz değişti ve ortaya anatolia diye gayet baba ve avrupada satılabilen bi albüm çıktı.sonra medyada bu herifler satanist diye yazılar falan çıktı.radyoda ve tvde biz satanist diiliz birader hatta bakın yeni albümde hepsi bir hepsi haktan diyecez alın size single dediler ve bikaç ay sonra bir albümünü piyasaya sürdüler.tarzları değişik,seveni var sevmeyeni bide benim gibi rotten dogs u özleyeni mevcut.ne diyelim elamanlara kolay gelsin
-
ya arkadaşlar şimdi penteagram in bi ton manası olabilir ama toplumumuzda şçöyle bi yanlış var bu zıkkımıgördüklerinde hemen satanist falan diolar şahsen ben bi satanist olarak rahatsız falan değilim. 2. pentagram grubu kesinliklşe satanizmden uzak şarkılarını dikkatli dinlerseneniz allah yoluna cagrilar falan var .
eğer harbi sbi satanist grup isterseniz
wenom
burzum
extradan bilgi :))
ilgililer bana ulaşsın özelden
-
arkadaşlar soruyu anlamadınız herhalde çocuk pentagram a satanist demiyor.din karşıtı ateist ..... oldugunu belirtiyor.hem boşuna da ahkâm kesmeyin.Gerçekten Satanist değilse trail blazer albümünün kapağında t harfi neden ters haç yada p'nin içinde yıldız.Tamam bu sadece bir logo peki neden fanlarına kendilerini böyle tanıtma ihtiyacı duyuyorlar hem satanist değilse bile din karşıtı oldugu açık.Evet Pentagram Bir Deist Topluluğudur.Aksini iddia edenler.Okusun
Atalarına malum olmuş
Kitap yazmış anlatmışlar sana
İmam rahip rehber olmuş
Yalan yanlış aktarmışlar sana
Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin
İnsanoğlu kendini arar
Dünya döner milim milim
Eğer göçüp gidersen bugün
Yarım kalan işin var senin
-
tatarramazan bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar bi arkadaşım bana pentagramın
din karşıtı ateist köpekler olduğunu söyledi o da dergide okumuş heralde tempoda.
-----------------------------
ustelikte tempo gibi bi dergide bunu soylediler ha
bu derginin boyle bir elestri yapabilecegini saniyormusunuz ?
-
sayın negative kardeşim;Şunu anlamıyorum.Satanizm metal müzikle nasıl alakalı değilmiş.Hangi müzik türünde lirikler satanizm'le alakalı yada hangi müzik türünde grupların logoları albüm kapakları satanizmle alakalı yada hangi müzik türünde grup elemanlarının kilise yakma koyun keçi patlatma huyları var.Pop müzik mi,Arabesk mi,Türk sanat mı eee ne kaldı geriye.Tamam heavy metal'e fazla taktılar bu konuda bende rahatsız oluyorum.Eğer Satanistlerle ilgili bir durum olursa ilk araştırmaları soruşturmaları gereken müzik türü black metal ve onun çizgisindeki metal müzik türleridir(grindcore da dahil).
-
nocturnal_mortum sana katılıyorum ama birde bunun alternatifleri oluyor mesala speed trash in baba gruplarından slayer ın ilk çıktığı (1983-1986) yılları arası grubun satanist bir altyapıya sahip olduğunu biliyoruz bunun kanıt albümüde show no mercy dir ama bunlar istisna gurup olmalarına rağmen hep göz önünde bulundular asla diğerlerinden daha duyarlılığıyla hiç duyulmadılar
tek sebeb ön yargı derim
-
Pentagrama laf yok!
Toplam Hit: 11917 Toplam Mesaj: 42