folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Pes 2008-2009 Oyunu İçin Joystick

Pes 2008-2009 Oyunu İçin Joystick

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar pes 2009 oyununu kendi bilgisayarıma yükledim. sevdiğim bir oyun. fakat joystick yok. almayı düşünüyorum istanbulda uygun fiyata şöyle orta bi joystick nereden bulabilirim. carrefour ve teknosaya baktım hep 50 tl ye. pahalı yani. 20 tl civarı bieşy bulabilmem mümkünmü

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    20 liraya alırsın 1 hafta sonra bozulur kötü çin malı çıkar daha sonra ke$ke 50 liralıkı alsaydım da onu kullansaydım dersin :)

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.618

Price: $ 9.19 işini görür belki :)

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    25 Lira Sağlam Az kullandım denemek amaçlı duruyo Kontorland'ın :R

!!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

snopy marka al hocam baya uygun fiyatlara bulabilirsin  hemde baya sağlam test edildi onaylandı :D

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=82877&ad=SNOPY-SG-404-PC-PS2--USB-TiTRESiMLi-Oyun-Kollari

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    20 TL'ye alırsın 1 hafta sonra bozulur diyenlere bakma sen. Ben 16 TL'ye almıştım. Sürekli kullanmıyorum ama yine de epey pes oynadık. 2-3 senedir sapasağlam duruyor. Kadıköyde uygun bulabilirsin. Yazıcıoğlu ve yanındaki genelde boş cd satanların olduğu pasaja bak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:
    -----------------------------
    20 TL'ye alırsın 1 hafta sonra bozulur diyenlere bakma sen. Ben 16 TL'ye almıştım. Sürekli kullanmıyorum ama yine de epey pes oynadık. 2-3 senedir sapasağlam duruyor. Kadıköyde uygun bulabilirsin. Yazıcıoğlu ve yanındaki genelde boş cd satanların olduğu pasaja bak.
    -----------------------------

hoca ben avrupa yakasında oturuyorum kadıköy bana uzak kalıyo :| oraya git gel 2 joystick o yol parasıyla carrefour teknosa vatan computerlerde baya pahalı

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Avrupa yakasında nerde olur tam bilmiyorum. Kırtasiye, oyun - film - müzik satan cd'ciler benzeri yerlerde de bulabilirsin. Ama hepsi kaliteli olmayabilir. Biraz da senin kullanmana bağlı. Gerçi bizde hayvan gibi kullanan da vardı ama yine de bozulmadı :)

Ek olarak aşağıdaki linkten de bakabilirsin ama kargo ne kadar ödemen gerekir onu bilmiyorum. Buradan alırsan yorumları da incelersin.

http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=1086&sorting=2&record=31

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    10 Tl verdim 5 senedir kullanıyorum hiç bi sikim oldunu görmedim :l

Merhabaaaaa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Snopy aldım analog butonuda var. birde program yükledim, mouse niyetinede kullanıyorum. 25-50 vermeye gerek yok bence.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

LOGITECH  Aldım ben 25 liraya

beylikdüzü MediaMarket 'ten.

bayada saglam bişey.

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek
    bende 2 tane var sık sık kullanılmasına rağmen bozulmadılar adı bile yazmıyor :D 1 sene yakın oluyor 17.5 dan almıştım tanesini

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
Toplam Hit: 3388 Toplam Mesaj: 12