Photoshop Üstadlarından Ufak Bir Rica
-
Arkadaşlar cam yazısı için birebir ölçülerinde bir grafik hazırladım gerekli resimleri ve yazıları yazdım ama çok iyi bilmediğim için fazlaca amatör oldu.
Ne bileyim şöyle güzel bir arkaplan, yazıtipi, bir kaç göze hoş gelecek efekt filan eklemek lazım profosyonel gözükmesi için ama malesef yapamıyorum.
Psd dosyasını ekledim.Vakti olan yardım etmek isteyen arkadaşlar kendi kafasına kendi göz zevkine göre düzenler yardım ederse çok sevinirim.
Tamamen kendi zevkinize göre değiştirebilirsiniz.Yeterki bu güzel oldu iyi oturdu deyin :)
PSD dosyası : http://www.perpagrup.com/Cam.rar
Resmin olacağı yer şöyle birşey :)
-
Az çok anlarım pazartesi elimden geleni yapacağim kardeş inşallah beğenirsin bana mail adresini yaz :)
-
bnurullah bunu yazdı:
-----------------------------Az çok anlarım pazartesi elimden geleni yapacağim kardeş inşallah beğenirsin bana mail adresini yaz :)
-----------------------------benden kat kat daha iyi yapacağına eminim kardeş :) info@notebookuzman.com
-
-
o vistayı windows 7 yada 8 yaparsanız daha karizmatik ve daha dikkat çekici olacagına emin olun..
-
Mycity bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
böyle ışıltılı ışıltılı notebook kerhanesine benzemiş hacı.
-
Önümüzdeki pazrtesi bişi,ler yapmaya calısırım hocam.
-
bi upluyum dedm belki pazar pazar vakti olan murid vardir
-
Yazılar ilk afisteki gibi daha buyuk ama bulletli olmali bence amaç tasarım değil musteri cekmek, işi tanıtmak
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------beğenmedin demek yaptığımı :)
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------beğenmedin demek yaptığımı :)
-----------------------------Beğendin beğendim de ahmet farklı tasarımlar çıkar belki :)