Photoshop Yüklemek İstiyorum Ama...
-
Arkadaşlar ben artık bilgisayarda oyun oynayıp nete girmekten başka bir şeyler de yapmaya niyetlendim de photoshopla başlayayım dedim.
Bilgisayarımın bildiğim özellikleri;
512 RAM, GeForce4 MX 440, C+D boş alan 38 GB.
Şimdi soruyorum sizlere;
Bu bilgisayara Photoshop yüklenir mi? Yüklenirse hangi sürümü?
Bilgisayarımın özelliklerini geliştirme zamanım gelmiş mi? Gelmişse neleri geliştirmeliyim? (Yeni bilgisayar oyunlarıyla işim olmaz, ona göre söyleyin yani, güncel programları çalıştırsın yeter)
-
hocam sorumu şimdi bu :)
Yükle tabi
-
Photoshop CS2 yi yükle kullanırsın.
-
Mx 440 vay be :) ilk ekran kartım
Kurarsın kurmasınada ne kadar rahat çalışırsın orasın bilmem : ) Photoshop 7 falan yükle bari ama yeni başlıcam diyorsun piyasadaki derslerin çoğu cs 2 için
Bence değiştirmelisin bilgisayarı donanım konusunda bilgim olmadığı için birşey diyemicem
-
Photoshop 7 yükle. Ama piyasadaki bazı fırçalar, stiller, vs cs2 ve sonrası için olabilir. Ama yine de istediğini bulursun. Oyunla işin yoksa ekran kartı harici diğerlerini değişmelisin (ram, işlemci, ve mecburen anakart)
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Photoshop 7 yükle. Ama piyasadaki bazı fırçalar, stiller, vs cs2 ve sonrası için olabilir. Ama yine de istediğini bulursun. Oyunla işin yoksa ekran kartı harici diğerlerini değişmelisin (ram, işlemci, ve mecburen anakart)
Peki bu photoshop sürümleri arasında çok fark var mı? Yani şimdi öğrenme amaçlı Photoshop 7 yüklesem, sonra bilgisayarı güncelleyip CS4 yükleyince falan zorlanır mıyım kullanmakta ? -
VIGILANTE bunu yazdı:
DarkSkull bunu yazdı:
Peki bu photoshop sürümleri arasında çok fark var mı? Yani şimdi öğrenme amaçlı Photoshop 7 yüklesem, sonra bilgisayarı güncelleyip CS4 yükleyince falan zorlanır mıyım kullanmakta ?
-----------------------------zorlanmazsın hatta rahat edersin =)
çünkü kullanımı kolaylaştırılıyor ve özellikleri iyileştiriliyor. yani üst sürümlerde atıyorum fırça daha güzel boyuyor ama senin yaptığın iş aynı.
fazla fark yok sayılır. ps 7de de öğrensen cs4 kullanırsın.
-
Zorlanmazsın merak etme. Sakın Türkçe yükleme ama. Bu arada ben hala photoshop 7 kullanıyorum :)
-
DarkSkull bunu yazdı:
Zorlanmazsın merak etme. Sakın Türkçe yükleme ama. Bu arada ben hala photoshop 7 kullanıyorum :)
Tamam o zaman Photoshop 7 indirip onda öğrenmeye başlayacağım. Peki CS4'ü çalıştırması için bilgisayarıma yapmam gereken güncellemeler nelerdir ve ne kadar tutar tahmini? -
Photoshop CS4
System requirements
Windows
- 1.8GHz or faster processor
- Microsoft® Windows® XP with Service Pack 2 (Service Pack 3 recommended) or Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise with Service Pack 1 (certified for 32-bit Windows XP and 32-bit and 64-bit Windows Vista)
- 512MB of RAM (1GB recommended)
- 1GB of available hard-disk space for installation; additional free space required during installation (cannot install on flash-based storage devices)
- 1,024x768 display (1,280x800 recommended) with 16-bit video card
- Some GPU-accelerated features require graphics support for Shader Model 3.0 and OpenGL 2.0
- DVD-ROM drive
- QuickTime 7.2 software required for multimedia features
- Broadband Internet connection required for online services*
yerinde olsam cs3 kurardım, 7ye inmeye gerek yok
-
bak, bişiler yapıcam diyorsan önce bi photosoptan başla :) sonra corel, autocad max devam et :) sonra git bi mimar ofisine yada ajanslara 3000 lira maaş al :)