Piyasadaki Satılan Telefonlar Ve Haklarında Ki Görüşlerim
-
mi4 kullanıyorum mi4 e bakarak xiaomiyi yorumlamak gerekirse ben artık mi dısında telefon kullanmam arkadaş.. valla o kadar memnun kaldım ki powerbank ve kulaklığıda xiaomiden aldım.. ürünleri hem performans olarak hemde şıklık açısından acayip iyi:)
-
1000 - 1200 tl arası almamı önereceğin telefonlar hangileridir peki hocam ?
-
NaZi_ bunu yazdı
Kaçak Xaiomi mi 5 ancak garantisi yok işte
Lenovo p1 bataryası uzun gitsin diyorsann
General Mobile 5 Plüs : hem güncel olsun hem kasmasın diyorsan
-
iphone se'nin boyutu 5s le ayni mi ?
-
nurulmac11 bunu yazdı
Kasa ve ekran 5s arka kamera ve işlemci 6s
-
mataramasuko bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
Kasa ve ekran 5s arka kamera ve işlemci 6s
Ekran zaten ilk iPhone'dan beri aynı kalitede. Sadece Plus modellere 1080P ekran koymaya başladılar. 5.5 inç ekranda 760P çözünürlük sırıtırdı yoksa.
-
mkyb bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
Kaçak Xaiomi mi 5 ancak garantisi yok işte
Lenovo p1 bataryası uzun gitsin diyorsann
General Mobile 5 Plüs : hem güncel olsun hem kasmasın diyorsan
Lenovo vipe p1 aldım dün. Mediamarkt tan 1.200 TL ye. Sabah 6:30 da şarjdan çıkardım. Şu anda %63.
-
Bugün Samsung servisinden öğrendiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim. Galaxy S7 ve S7 Edge'de sıvı soğutma sistemi var bilineceği üzere. Bu tertibatın ömrü 2 yılmış. 2 yıl ve sonrasında cihazda ısınmaya bağlı sorunlarla karşılaşmanız yüksek ihtimal. Servisteki adam aslında hiç konulmasa daha iyiydi dedi bu olay için.
-
mkyb bunu yazdı
Bugün Samsung servisinden öğrendiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim. Galaxy S7 ve S7 Edge'de sıvı soğutma sistemi var bilineceği üzere. Bu tertibatın ömrü 2 yılmış. 2 yıl ve sonrasında cihazda ısınmaya bağlı sorunlarla karşılaşmanız yüksek ihtimal. Servisteki adam aslında hiç konulmasa daha iyiydi dedi bu olay için.
İki yıl sonra zaten garanti bitiyor ısınma başlar yenisini alırlar mantığı