.Pkk Nasıl Bitirilir Osman Pamukoğlu Anlatıyor
-
http://www.facebook.com/inbox/?drop&ref=mb#/video/video.php?v=237445717511
orda devlet mevlet yürümez. face ama mutlaka izleyin derim.
-
Kendimi bir an Civilization oynuyormuş gibi hissettim :)
Edit: Bu adam 80'lerin Amerikan filmlerindeki generaller/askerler gibi konuşuyor.
Kendine güvenen, cesur ve atılgan olup da detayları fazla siklemeyen tipleri hatırlıyor musunuz? İşte tam öylesi...
Bunu kötülemek adına söylemiyorum. Sadece bu adamın karakteri bende bu izlenimi uyandırıyor.
-
Bu terörden rant sağlayanlar oldukça bu savaş son bulmaz...
-
bitirilir :) boyle diyenler Hep sırtımıza bindi sonra s*ktiler buda binsin bitirsin qkk yi degil halkı..
-
Süper konuşuyor bu konularda.Ancak gelmesi çok zor ne yazıkki..
-
konusmalar güzel de bunlar yetmez. bana göre ilk önce ekonomi sağlama alınmalı sonra dişe diş kana kan.
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------
niye çok zormuş , diğer gelenler ne vaad ediyorlarda geliyorlar , sen ben seçilemeyecek diye oy vermezsek o zaman gelmesi çok zorlaşır... -
Tamamen traş hoca. kusura bakma hassasiyetini biliyorum bu paşa hakkında ama gerçegi söylemek boynumuzun borcu.
pkk nın dağ kadrosu dedigin 5-6 bin kişilik bişey. sürekli yenileniyor degişiyor.
hepsini öldürsen 1 haftada yeri dolar. ki öyle oluyor zaten.
istedigin kadar öldür. yerine yenisi anında geliyor.
kck diye paralel devlet sistemi kurmuşlar. 100 binden fazla kadroları var. yani memur diye düşün o kadroyu.
ve onlarında yeri anında doluyor.
süper kurmuşlar çarkı. öldürmekle falan olmaz bu işler.
olsaydı ordumuz kırk bin kere bitirirdi.
sorun tamamen sosyal.
kürtlerin devlete ve millete güvenmelerini, aradaki güven inşaasının saglamnası lazım.
en basit örnek şudur.
hepinizin bildigi bir örnek
tbt de adamın biri kürdüm derd, %70 imiz adamı itin götüne sokar aşşagılar.
geri kalan %30 dan hiçkimsede yaw ağa bu nedir , derdiniz nedir diye sormaz.
pkk ile uzaktan yakından alakası olmayan adam sıgınacak liman olarak onu görür.
bu devran böyle devam eder...
mahallede internette askerde sivilde işte güçte. 10 kürtten 1 taneyi gücendirip dışlayıp la f sokup ezip pkk ya yanaştırırsanız pkk daha çok 30 yıllar bitmez.
sizin 1 kişi dediginiz adam pkk lı olsa. komple aileside ondan yana oluyor. ki aileleri sürüyle oldugunu düşünürsek.
bence pkk nın en büyük kozları osman pamukoglu gibi aşırı militarist çevre ve ırkçı çevredi.
çünkü bu sayede pkk yandaşları çogalıyor. pkk lılar bence en çok türk ırkçılarını sever.
yani sanırım kendi elimizle kendimizi mahvediyoruz.
Allah bizi ıslah etsin. gidişat hiç iyi degil . zira ortalıkta elle tutulabilir siyasetçi yok. tayyibi denizi bahçelisi osmanı. hiçbiri umut vaad etmiyor.
kaç gencin gururunu okşasamda oy kapsam hesabındalar.
bu toprakların bekaasını düşünen adam yok anasını satayım.
-
TheLastWar bunu yazdı:
gfb_soldier bunu yazdı:
niye çok zormuş , diğer gelenler ne vaad ediyorlarda geliyorlar , sen ben seçilemeyecek diye oy vermezsek o zaman gelmesi çok zorlaşır...
-----------------------------aga vericem ben oyumu zaten.
S-E-R-H-A-T hocam adam ne diyo bak silah olan yerde siyaset yapılmaz diyo :)Ne demek istediğini sen tahmin et.Bu adamın dediklerini iyi düşünmek ve düşüncelerini iyi kavramak lazım.Bu adam gelirse başa 3 aya kalmaz kuzey ırakta 50 bin asker var en az.50 bin asker ne demek bir düşün bence:)
-
osman pamukoğlu'na güvenmeyen arkadaşlar söyleyin o zaman kimi seçelim?
-
feel_me bunu yazdı:
osman pamukoğlu'na güvenmeyen arkadaşlar söyleyin o zaman kimi seçelim?
-----------------------------benim düsüncem : ne kadar siyasetci varsa topunun a.q Gelen Hep ezdi halkı hep zikti ..