folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder PKK"Nın Üst Düzey 8 İsmi Öldürüldü

PKK"Nın Üst Düzey 8 İsmi Öldürüldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

HolyReform bunu yazdı:
    -----------------------------
    xz bunu yazdı:

ortada bağımsızlığını ilan etmiş devlet yok,misak-ı millinin sınırları belli.sadece dıştan destekli bir örgüt var.Karşısında sapasağlam bir ordu,ve T.C vatandaşları var.Onların sözde sınırlarımız diye gösterdikleri topraklardan Şahin Beyler,Recepler,Mehmetler çıktı ,ilk çeteleşmeler ki ben isyan diye buna derim.Yine çıkar,gerekirse direniş olur,savaş olur,can alınır can verilir ama birbirimize karşı değil.Demek istediğim bu. 

EDİT:

devlet pkk ya diz çöksün diye birşey dediğimi gören var mı ben bulamadım da?veya nerden çıkardn böyle bir anlamı?konunun başındaki haberi oku,sence diz mi çöküyoruz :)

öyle yada böyle birşeyler yapmak için , bağımsızlığını ilan edene kadar beklemek taraftarı değilsin umarım. Ayrıca terör örgütünü , kürtleri aklamak adına ermenilerin dış mihrakların üstüne atmaya çalışmak nasıl bir gaflettir , elbette Türk düşmanları terör örgütünü destekleyecek buna şaşırmadık ztn ama pkk, Türkiyenin doğusundan ve oradaki kendine kürt diyen halktan türemiştir, kaynağını gücünü kırlarda yaşayan kürtlerden almıştır. Binlerce militanını ermeniler mi verdi onlara  sanıyorsun ? Ortaya çıkış nedeni Türk olmayı kabul etmeyip Kürt diye bir millet olma peşinde koşmalarıdır.  Ortalama bir Türk'ten çok daha fazla milliyetçiler ayrıca. Sapasağlam devletten kastın Amerikan Kukla Partisi ve onalrın atadğı "cumhur" başkanı değil umarım. Yada ellini kolunu bağlayıp ancak çöp toplar hale getirdikleri, subaylarının yarısını "terör örgütü zanlısı" olarak içeri attıkları orduyu mu devletten sayıyorsun ?

Belki pkk tarafında değilsin, ülkenin insanlarına karşı iyi niyetlisin ya da iyi niyetinden vaz geçmemeye çalışıyorsun ancak herhangi bir çözüm önerin yok. Çözüm açılım uzlaşma kardeşlik sevgi baloncukları , malazgirtte beraber savaştık zırvalığı değildir, tekrar ediyorum "çözüm zaferdir".  Şu anda diz çökmedik tabi ama gidişat eninde sonunda bu olacaktır. Hiç bir kale sonsuza dek savunulamaz, kuşatmayı yarmak için bir harekat geliştirmedikten sonra eninde sonunda düşer. Sen 30 yıldır devlet olarak kendini teröriste karşı savunmaya çalışıyorsun, terörün kökünü yoketmektense , aman kan akmasın, kardeş kardeşi vurmasın diye ( ki Türk Türkün kardeşi değilki, kürt nerden kardeş oldu bi anda) teröristin yaptıklarını engellemeye çalışıyorsun ama malum yaptıkça yapıyorlar ve senden korkuyor gibi de durmuyorlar. 20 yıldır dinliyorum, pkk dağılma sürecinde ,korku panik halinde örgütten kaçıyorlar ... 

Devlet bugün savunma pozisyonundadır, savaşta olduğunu bile inkar etmektedir ki yenilmekte olduğunu kabul etmesini beklemek aptallıktır. Kanaatimce Türk devleti ya da devlet sayılan güçler, o toprakları gözden çıkarmışlar ancak yönetmekte oldukları topraklardaki halkın isyanını göze alamadıkları için bu kaybedişi zamana yaymak istiyorlar. Terör örgütünün başından beri amacı olan şeyleri sanki "açılımmış" gibi halka yutturmaya çalışyorlar. Devleti ele geçirmiş olan yahudi beslemesi çete bir savaşı kaybederse , halkı daha fazla da kandıramayacağını biliyor. Bu yüzden kaybedişi zamana yayacaklar. 3-5 tane terörist vurup bakın işte ordu svaşıyor daha ne yapacaz diyecekler, çok kızdıklarında gidip dağı taşı bombalayacaklar en fazla ancak ne yapılacağı okadar ortada ki köylü memet agaya sorsan söyler halbuki . En iyi savunma saldırmaktır , düşmandan önce saldırmak yani. 

Savaş sözkonusu iken iyiniyet aramak, yada düşmanın insafa gelmesini ummak, düşmanı barışa ikna etmeye çalışmak ölümcül bir hatadır. Bu hatanın bedelini yerinden yurdundan sürülecek , katledilecek olan Türk halkı ödeyecek. Bu kürdoların eline fırsat geçtiğinde , beşiktekine acımayacaklar "intikam" adına ozamanda anlatırsınız bizim bi ahmet aga var kürt ama çok iyi bi insan diye .Belki yaşasın halkların kardeşliği denen şuursuzlar bile çıkar. Şu anda o fırsatı inşa ediyorlar haberiniz olsun. 

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

cevap hazır zaten , sen ne kadar Türksün ? bunu diyenlerde Türk kürd önemli diyen kimseler .Tabi kürt olsunda Türk dedimi iş değişiyor onlar için.  Türk olmak için Türk doğmak gerekmiyor , "Ne mutlu Türküm diyene" bunun için söylenmiş bir söz. Bu kürdolar bunu diyormu , hayır . Hatta denilmesinden tahrik olduklarını , rahatsız olduklarını anırıyorlar. Benim ifade etmek istediğim Türklerin kendini savunmak zorunda olduğudur, bu savaşı Türkler çıkarmadı . Ama saldırı altında oldukları , kendi topraklarında, misakı milli sınırları içerisinde taciz edildikleri ve birilerinin bu ülkede Türk kimliğinden rahatsız olduğudur. Bu birilerinin başında amerikanın atadığı hükümet var örneğin. Devlet tasviye edilmiş, ordu kendini savunamaz halde , Türkler sağcı solcu , dinci dinsiz diye birbirine düşmüş / düşürülmüş . Kasabın önündeki koyun gibi bekliyorlar akibeti, kürdoda tepeden tırnağa silahlı  , intikam hırsı ve kör milliyetçilik hatta kürt ırkçılığı ile bilenmiş biçimde silah kuşanmış Türke saldırıyor.

sorarım size agalar bunun sonu nicedir ? Bir millet daha ne kadar dayanabilir, masum insanlar ölmesin diye susabilir. Kürd dediğin sadece terör örgütü değil, kapkaççısı, mafyacısı, tinercisi gaspçı ... her yanı almış Türklere saldırıyor. Bunu dile getirdiğimiz için biz ırkçı oluyoruz gerici oluyoruz, ne yapmamızı bekliyorsunuz kürtler mutlu olsun halklar kardeş olsun diye kendimizi mi öldürelim ? 

herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

HolyReform bunu yazdı:
    NighT-7 bunu yazdı:

Sen ulu önder, sen yazacan millet senin yazdıklarınla aydınlanacak dimi :D ne kadar gülünç birisin sen ya. Zaten millet bilgin olmuş anasını satayım. Yazacağı tek cümleyi 4 kelimelen oluşturabiliyosa, bilgili ve muhterem biri gözükebilmek için uzatıp da uzatıyo, süslü-sükseler cümleler kuruyo. Sen öyle yapıyosun demiyorum; ama sen de onlar gibisin yani. Hava. Sizle mi uğraşacam diyo bi de ya. kral adamsın aga. takıl sen. Diğer söylediklerine cvp bile vermiyorum.aeo kib :D

cevap veremiyorsun.anca böyle konuşuyorsun.öyle kürtleri asalım keselim diyen adama katılıyorum diyosun.iyi madem astık kestik öldürdük hepsini.ne olucak bi söyle bana bakıyım?hadi bak uzatmadım güzelce sordum önceki postumda da sormuştum güzel bir soru hadi bi cevap verin lütfen.

bu ülke kürtlerden kurtulursa çok şey kazanır,  tarih boyunca beladan başka hiç bir getirileri olmamış. Şu an düşmanın elinde tepeden tırnağa silahlanmış bir piyon olarak tam da karşımızdalar . nüfuslarının kaç olduğu ya da kimlerle alt alta üstüste oldukları farketmez , gerçek şu ki Türkler ve kürtler beraber yaşayamamaktadır , daha doğru bir ifade kürtler kimseyle beraber yaşayamamaktadır. Türklere bölücü diyenler , ülkemizde yüzyıllardır arap, çerkez , laz , rum ... ile birlikte kardeşçe yaşadığımızı görsün lütfen , ancak osmanlıdan beri bu kürtler 50 senede bir ayaklanıp kan döküyor ve milletin başına bela oluyorsa artık eğri oturup doğru konuşmanın zamanı gelmiştir bence. Bunu yapacak diyecek yürekte bir iskender talep ediyor millet , düğümü kılıçla çözecek. Kürtçe kanal açmakla  , kürde iş aş eğitim vermeklede sorunun çözülemediğini gördük, TC tarihinin en büyük yatırımı GAP bile kürtleri memnun edemedi, eğitilsinler insan olsunlar diye yollağımız öğretmenlerimizin  , devletin doktorlarnın kelleleri geri geldi. Şehirlerimizde kürdoların istilası yüzünden sokakta yürüyemez , bazı mahallerden geçemez hale geldik ve bunun üstünüde tutup kardeşlik safsatası ile "artık" örtemeyiz. Ergeç bu çarpışma fiziki hal alacaktır, kürtten kurtulmak zorundayız evimizden atmalıyız yoksa onlar bizi atacaklar. Sahipleri amerika ve israil onları bu amaçla silahlandırıp örgütlüyor ztn, Türklersiz bir türkiye yaratmak için savaşa hazırlıyor. 

Devletin ve ordunun da  kendini savunamaz  hale getirilmesi , büyük planlarının parçası. Batı emperyalizmi 100 yıl önce bu görebu göreve yunanlıları atadığı gibi bugün aynı işlevi kürtlerle yerine getirmek istiyor. Çünkü çok fazlalar, sadık köpekleri olmak için kültürsüz , tarihsiz bilinçsizler , ne yöne çekersen gelir ne dersen inanır bir toplum. Azınlıklar kanser hücresi gibidir, vücut onlarla savaşmadığı kendi dokusu gibi beslediği için çoğalırlar tüm bedeni elegeçirip öldürene kadar da durmazlar. Ülkenin heryanını kuşatıp herşeyi talep ettikleri günde geldi , bugün sadece güneydoğuyu verip kurtulalım bu beladan vakti çoktan geçti, istanbul ankara trabzon üzerinde hak iddia edeceklerdir. izmirin bir kısmını da isteyeceklerdir. Devlet halkını savunamıyorsa, halkın kendini savunması için artık destur vermelidir. 

herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:
    su an sana ne desek bos  sen bı askere gıt  g3 sesınden  kulakların bı sagır  olsun tepen  dıpcık omuzunda bı yara  yapsın veya gozunu sısırsın mermının gırdıgı yerı  gorupte ulan bu ınsana  gırerse ne olur acaba dıye  bı dusunde bunları sonra  tartısalım senle 

al işte, nerenden anladım hocam sen mevzuyu. Bu ülkenin dipçikten omzu yara olmayacak, 24x7 terörist kovalayabilecek, counterstrike oynar gibi kelle alabilecek yüzbinlerce askeri vardır. Gerekli eğitimi almış, dayanıklılığı test edilip kanıtlanmış ... Askerinin elinde en alasından silahı donanımı verecek gücü de vardır senin kafan rahat olsun. Ancak bu ülkenin sorunu çözme iradesi yoktur. Bu milletin başında bağımsız bir devleti yoktur, karar alıp uygulayabilecek bir disiplini / kabiliyeti yok , durum böyle olunca değil kürt gibi bir etnik azınlık, türbandır , bardaktır, kitaptır bunlar bile kriz yaratmak için yeterli oluyor ülkede biliyorsun.

İnsanı hasta eden şey mikroplar değildir , insan zayıf düştüğünden dolayı hasta olur yoksa mikroplar herzaman vardır. Kürtlerde 30 yıl önce gökten yağarak ortaya çıkmadılar mesela. Ülkenin direnci kırıldı, birliği bozuldu, sorunu herkes farklı şekilde görmeye hatta sorun olarak görmemeye başladı, çıkarları birbirinden farklı kendi birliğini farklı yerlerde arayan N tane Türk tipi çıktı ki, bunu kürdolar çok iyi kullandılar ve kullanıyorlar. 

Kürtlerle beraber yaşamak zor evet ancak sorunun çözümünü engelleyen kürdlerin ilkelliği değil, başımızda hükümet diye dış mihrakların çıkarına çalışan bir çetenin atanmış olması. AKP den bahsettiğimi sanmayın ve bunu siyasi olarak da görmeyin, bu durum 50 yıldır böyle. Gelmiş geçmiş tüm hükümetler bu ülke halkının çıkarına değil , ülkenin içindekilerin başkalaştırılarak diğerlerileştirilmesi ile düşman karşısında birliklerinin bozulması için çalıştırlar. Türk milletinin cemaatleştirilmiş, köleleştirilmiş , kültürel birliği bozulmuş olmasından dolayı ki,  en ufak sorun bile örneğin bardak artık bizim için kriz teşkil edebiliyor. 

ShockMan biryerde doğru söylüyor , tüm kürtleri imha etsek , kalanını da sürsek soruna belki ancak pansuman olur. Pkk nın kaynağının kendine kürt diyen azınlık olduğu konusunda fikrim sabittir ancak pkk yı bitirmek , yarın mkk sonra Nkk nın çıkmasını engellemeyecektir, Türk milletinin durumu bu oldukça.   Ama sorun pkk yı çözmekse bataklığı kurutmanın yolu şu anki durumda diyarbakırı tunceliyi başlarına yıkmaktan geçer, bu oradaki halka mesajdır - karşınızda bir devlet var "gerilla" dediğiniz teröristi desteklerseniz başınıza bu gelecek mesajı bknz : hamas - israil savaşı . Bu N taneden bir tane çözüm önerisidir mesela, kardeşlik barış fln fln msgları ilede nefesinizi tüketmeyin , dünya bir savaş alanıdır ve evet ne yazıkki durum bu noktaya gelmiştir. Yada diğer bir çözüm kürdistanı tanımak ordaki Türklerle burdaki kürtleri mübadele etmek , taşınmaz malların nafakasını karşı tarafa ödemektir bknz : çekoslovakya . İki ucu boklu olsada bunların ikiside çözümdür ancak Türk milleti oturup düşünmelidir, ben nasıl bu noktaya gelinceye kadar güdüldüm , inekmiyim yoksa diye. Eğer düşünmezse daha büyük felaketler yoldadır zaten.

dediklerimi eleştirenler arasında hiç bir çözüm önerisi okuyamadım neyazıkki , açık yüreklilikle şunu yaparsak bu sorun aşılır diyebilen olmadı . demogoji ve laf salatası , olayı kişiselleştirme dışında birşey ne yazıkki düşünemiyoruz demekki. Düşman da bunu çok iyi kullanıyor. 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 19148 Toplam Mesaj: 105