Plakaya Ceza Olayı Kalktımı ?
-
dün benim arabayı bıraktım abimin arabası ile dügünden geldim yokuş üstünde trafik muaynesiz arac stop lambaları farın biri sönük yanıyor diye 132 tl kesti
ondan önce 65 lira sesten yedim ondan önce hıdan yedim 132 bu cezaların yalnız biri affa girdi digerlerini ödedim 15 gün içinde ödersen indirim var yararlan :D
-
ulan bu yaz 1 ayda 3 tane ceza yazdi serefsizler bir gram dinlemiyorlar catir catir yaziyorlar bir kere daha yazsalar ehliyetde puan kalmadi ehliyetede el koyucaklar :S kardes ceza gelir evine merak etme gecmis olsun
-
Wakizashi bunu yazdı:
-----------------------------ulan bu yaz 1 ayda 3 tane ceza yazdi serefsizler bir gram dinlemiyorlar catir catir yaziyorlar bir kere daha yazsalar ehliyetde puan kalmadi ehliyetede el koyucaklar :S kardes ceza gelir evine merak etme gecmis olsun
-----------------------------aldıgın cezann üstünden 1 sene gecerse o caza siliniyor otomatik puanın geri geliyor bende 70 kaldı 7 tane daha ceza yerim 10 10 gidersem
-
anladıgım kadarıyla sistem kötünün kötüsü ?
peki nası düzelir ? :|
-
Ben yakın bi tanıdıgımdan duymustum polısler aylık maası kadar ceza yazmassalar ustlerı azarlıyomus sanırım
bende ona kurban gıttım , bırde soyle bısey var adapazarı sık kadar yer olmasına ragmen beledıyenın bokuna heryer
bırbırne karıstı , park yerı yok , o yok bu yok , ondan sonra kıtlıyolar. -
bende bu akşam kırmızı ışıkta geçtim, gece gece flash patlamadı umarım yazmamıştır.
tam sarı yanıyodu 90km hızla duramazdım birden kırmızı yandı. eds olan yerlerde sarı ışık süresinin biraz artırılması lazım.
eğer polis resim çektiyse gelir hoca. geçmiş olsun.
-
Devlet aşırı sıkmaya başladı, yakında yunanistan gibi isyan çıkarsa hiç şaşırmam. Çoğu ilde adımbaşı radar var, polis var. İnsiyatif de kullanmıyorlar, 1km bile geçsen sınırı çat ceza kesiyorlar.
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------bende bu akşam kırmızı ışıkta geçtim, gece gece flash patlamadı umarım yazmamıştır.
tam sarı yanıyodu 90km hızla duramazdım birden kırmızı yandı. eds olan yerlerde sarı ışık süresinin biraz artırılması lazım.
eğer polis resim çektiyse gelir hoca. geçmiş olsun.
-----------------------------Radarlardaki ışıklardaki vs kameralardan bahsediyosan flaş patlaması bekleme, kızılötesi sanırsam, göremezsin :)
-
daha geçen gün vatan bilgisayarın önünde kesmişler banada. araçların arkasına park etmiştim 5 dakika bi yere gidip geldim. 2 gün sonra eve zarf geldi. tutanak tutmuş, 66 lira para cezası ve not düşmüş oraya fotoğraf var diye.
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------daha geçen gün vatan bilgisayarın önünde kesmişler banada. araçların arkasına park etmiştim 5 dakika bi yere gidip geldim. 2 gün sonra eve zarf geldi. tutanak tutmuş, 66 lira para cezası ve not düşmüş oraya fotoğraf var diye.
-----------------------------herkesinde 5 dklık işi oluyo şu parklarda :)
ömrümde hiç ceza yemedim 1 kere radara girdim işte görünce hızı düşürdüm ama 112 ile girmişim :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------daha geçen gün vatan bilgisayarın önünde kesmişler banada. araçların arkasına park etmiştim 5 dakika bi yere gidip geldim. 2 gün sonra eve zarf geldi. tutanak tutmuş, 66 lira para cezası ve not düşmüş oraya fotoğraf var diye.
-----------------------------herkesinde 5 dklık işi oluyo şu parklarda :)
ömrümde hiç ceza yemedim 1 kere radara girdim işte görünce hızı düşürdüm ama 112 ile girmişim :D
-----------------------------tmm hadi bnmki 6 dakika olsun :)