folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Plakaya Ceza Olayı Kalktımı ?

Plakaya Ceza Olayı Kalktımı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

dün benim arabayı bıraktım abimin arabası ile dügünden geldim yokuş üstünde trafik muaynesiz arac stop lambaları farın biri sönük yanıyor diye 132 tl kesti

ondan önce 65 lira sesten yedim ondan önce hıdan yedim 132 bu cezaların yalnız biri affa girdi digerlerini ödedim 15 gün içinde ödersen indirim var yararlan :D

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wakizashi
    Wakizashi's avatar
    Erkek

ulan bu yaz 1 ayda 3 tane ceza yazdi serefsizler bir gram dinlemiyorlar catir catir yaziyorlar bir kere daha yazsalar ehliyetde puan kalmadi ehliyetede el koyucaklar :S kardes ceza gelir evine merak etme gecmis olsun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Wakizashi bunu yazdı:
    -----------------------------

ulan bu yaz 1 ayda 3 tane ceza yazdi serefsizler bir gram dinlemiyorlar catir catir yaziyorlar bir kere daha yazsalar ehliyetde puan kalmadi ehliyetede el koyucaklar :S kardes ceza gelir evine merak etme gecmis olsun

aldıgın cezann üstünden 1 sene gecerse o caza siliniyor otomatik puanın geri geliyor bende 70 kaldı 7 tane daha ceza yerim 10 10 gidersem

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

anladıgım kadarıyla sistem kötünün kötüsü ?

peki nası düzelir ? :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Ben yakın bi tanıdıgımdan duymustum polısler aylık maası kadar ceza yazmassalar ustlerı azarlıyomus sanırım

bende ona kurban gıttım , bırde soyle bısey var adapazarı sık kadar yer olmasına ragmen beledıyenın bokuna heryer

bırbırne karıstı , park yerı yok , o yok bu yok , ondan sonra kıtlıyolar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

bende bu akşam kırmızı ışıkta geçtim, gece gece flash patlamadı umarım yazmamıştır.

tam sarı yanıyodu 90km hızla duramazdım birden kırmızı yandı. eds olan yerlerde sarı ışık süresinin biraz artırılması lazım.

eğer polis resim çektiyse gelir hoca. geçmiş olsun.

Nerde o eski TBT...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atakan_1907
    atakan_1907's avatar
    Erkek

Devlet aşırı sıkmaya başladı, yakında yunanistan gibi isyan çıkarsa hiç şaşırmam. Çoğu ilde adımbaşı radar var, polis var. İnsiyatif de kullanmıyorlar, 1km bile geçsen sınırı çat ceza kesiyorlar.

DarkFall bunu yazdı:

bende bu akşam kırmızı ışıkta geçtim, gece gece flash patlamadı umarım yazmamıştır.

tam sarı yanıyodu 90km hızla duramazdım birden kırmızı yandı. eds olan yerlerde sarı ışık süresinin biraz artırılması lazım.

eğer polis resim çektiyse gelir hoca. geçmiş olsun.

Radarlardaki ışıklardaki vs kameralardan bahsediyosan flaş patlaması bekleme, kızılötesi sanırsam, göremezsin :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

daha geçen gün vatan bilgisayarın önünde kesmişler banada. araçların arkasına park etmiştim 5 dakika bi yere gidip geldim. 2 gün sonra eve zarf geldi. tutanak tutmuş, 66 lira para cezası ve not düşmüş oraya fotoğraf var diye. 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:

daha geçen gün vatan bilgisayarın önünde kesmişler banada. araçların arkasına park etmiştim 5 dakika bi yere gidip geldim. 2 gün sonra eve zarf geldi. tutanak tutmuş, 66 lira para cezası ve not düşmüş oraya fotoğraf var diye. 

herkesinde 5 dklık işi oluyo şu parklarda :)

ömrümde hiç ceza yemedim 1 kere radara girdim işte görünce hızı düşürdüm ama 112 ile girmişim :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

Dos_Attach bunu yazdı:

herkesinde 5 dklık işi oluyo şu parklarda :)

ömrümde hiç ceza yemedim 1 kere radara girdim işte görünce hızı düşürdüm ama 112 ile girmişim :D

tmm hadi bnmki 6 dakika olsun :)

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
Toplam Hit: 5031 Toplam Mesaj: 28