Playstation Almalımıyım
-
arkadaşlar 7/24 evde oturan biriyim zaman geçirmek için playstation almaya karar verdim ama oyun konusunda kafam karışık galiba pc gibi indirip yükleyemiyoruz jailbreak felan diyolar ama riskli felan diyolar oyunlarda playstation fiyatı kadar sizce almalımıyım yada alternatifi varmı
-
zeynelbey bunu yazdı
arkadaşlar 7/24 evde oturan biriyim zaman geçirmek için playstation almaya karar verdim ama oyun konusunda kafam karışık galiba pc gibi indirip yükleyemiyoruz jailbreak felan diyolar ama riskli felan diyolar oyunlarda playstation fiyatı kadar sizce almalımıyım yada alternatifi varmı
Abi hayırdır 7/24 evde olan biri derken hasta felan mısın.
Bence oyunu felan bırak bak bak stephen hawking e adam 7/24 hasta ama dünya fizikçisi.
Hasta değilsen bile bir şeyler okumak daha faydalıdır diye patavatsızlık yapayım.
Yok hem sağlıklı hemde 7/24 evdeysen bunu neye borçluyuz merak ettim.
-
Pcye güzel bi ekran kartı, 21 inc veya üstü bütçeye göre mönitör, hdmi kablo, kablosuz oyun kolu ve zamunda. ne vercen ona o kadar para yaw. Seçenek çok.
-
xbox360 al jtag lı 250gb. İstediğin oyunu hdd den oynarsın mis gibi.
-
Liquid bunu yazdı
xbox360 al jtag lı 250gb. İstediğin oyunu hdd den oynarsın mis gibi.
Aynen hocam , Halo falan oynarsın hem. O lanet olasıca oyunu 2 ye kadar bilgisayara çıkardılar diğerlerini oynayamadım içime oturdu.
-
hocam hastalık konusunu felan boşverde xbox demişsiniz illegal bişey yapmadan oyun oynamak mümkünmü yoksa 100 200 tl oyun ücretimi verecez
-
ps3 alinabilir oynanabilir zamanim bol tak kullan adamiyim diyorsan ps3 alirsin kafana gore oyun oynarsin ayrica ps3 lere jailbreak yapilabiliyor bir cok ps3 salonu bu sekilde isliyor.
ama oyun oynamaktan bazi donemlerde sikilabilecegin gibi ps3 yerine saglam bir pc sistemiyle diledigin gibi eglenebilirsin.
-
Eğer bütçen 1500 tl den aşağıysa playstation al eğer 1500 civarındaysa git adam gibi bilgisayarını topla oyununu oyna.Bilgisayar futbol oyunları hariç her zaman daha iyi.Futbol oyununuda büyük LCD de oynarsan o da çok güzel oluyor tabi kolda lazım.
-
2-3 hafta önce aldım, kesinlikle tavsiye ederim ._.
bilgisayar gibi de değil, bildiğin vakit öldürmek için tasarlanmış cihaz.
Holyzone tarafından 16/Tem/13 23:46 tarihinde düzenlenmiştir -
kardeş madem o kadar boş vaktin var git bişiler öğren tmm oyun zevk işide bence kendini geliştirebilicen bi alana daha yönel hiç bişi yapamıosan otur yabancı dil ören yok oda değilse bişiler bul yap ama oyun için o kadar para harcama ki yakında PS3 lerde eskimiş tek. yanına gidecek.
-
playstation almalısın.
sadece infamous, battlefield, uncharted, godofwar için alsan yeter