folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Poco X3 Pro Sonrası Telefon Önerisi

Poco X3 Pro Sonrası Telefon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek

Selamlar. Ellerinizden öper lise son sınıf öğrencisi oğlum 4 yıldır Poco X3 Pro kullanıyordu. Telefon bugün açılmaz oldu. Yeni telefon almaya karar verdik.

İşlemcisi güçlü bir telefon istiyor. Kamera çok önemli değil. Bütçe 15-20 bin arası. Ödeyecek olan ben olduğum için F/P olarak ne kadar aşağı inebilsek o kadar iyi :)

Bir kaç güne karar verip almak istiyorum. Tavsiyeleriniz önemli.

Herkese teşekkür ederim. Samsung Galaxy S21 FE sipariş geçtik

shia tarafından 12/Şub/25 00:25 tarihinde düzenlenmiştir

" Live like Ali and Die Like Hussain "
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    shia bunu yazdı

Selamlar. Ellerinizden öper lise son sınıf öğrencisi oğlum 4 yıldır Poco X3 Pro kullanıyordu. Telefon bugün açılmaz oldu. Yeni telefon almaya karar verdik.

İşlemcisi güçlü bir telefon istiyor. Kamera çok önemli değil. Bütçe 15-20 bin arası. Ödeyecek olan ben olduğum için F/P olarak ne kadar aşağı inebilsek o kadar iyi :)

Samsung a55 5g

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

https://app.hb.biz/xRJMmqlYWCcI

Birazcık üstüne bu var. Değerlendirebilirsiniz diye buldum. Satıcısı hepsiburada. Ayrıca Vatan bilgisayarda da aynı fiyat şu an. 22.500. İşlemcisi snapdragon 7 gen 3. İşlemciyi bilenler yada direk bu telefona sahip olanlar varsa yorumlayabilirler. Hem huawein aksine Google Play var honorlarda. Yorumlara ve daha çok incelemelere bakıp karar verin. Ben olsam bu fiyata bunu alırdım. İyi geceler. 

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Xiaomi 14T 256 GB 21.800 TL

Dimensity 8300 Ultra

AnTuTu: 1.253994 (v10)

--------

Poco X7 Pro 512 GB 12 GB 23.000 TL

Dimensity 8400 Ultra

AnTuTu: 1.568331 (v10)

--------

bu fiyatlara bu performansa yakın cihaz yok 

örnek 20.000 TL Honor 200 

antutu 800.000

a55 18.300 TL

antutu 726.000 

PanxeR tarafından 09/Şub/25 00:03 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Honor 200 al geç hocam. Şuan en mantıklı telefonlardan. İçinde Google'da var. 

Hepsiburada şuan krediyle 9 ay taksit ve sıfır faizle satıyor. 

mkyb tarafından 09/Şub/25 00:25 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Erkek
    shia bunu yazdı

Kardeşimin de poco x3 pro'su bugün kapanmış açılmamış. telefoncuya götürmüş işlemcisi bozulmuş falan demişler.

tesadüfe bak :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Macidor bunu yazdı

Kardeşimin de poco x3 pro'su bugün kapanmış açılmamış. telefoncuya götürmüş işlemcisi bozulmuş falan demişler.

İşlemci değil hafıza gidiyor. Ucuz telefonların kronik sorunu. Maliyeti ucuz olsun diye okuma/yazma düşük emmc koyuyorlar. Becerikli bir tamirci anakarta işlem yapıp cihazı ayağa kaldırabilir ama kim uğraşır o telefona masraf yapmaya değer mi büyük soru işareti. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek

Hepinize teşekkürler.

Çocuk diyo ki "Baba Samsung s21 FE alalım. İstediğim özelliklerde bi telefon"

Bende baktım iyi duruyor. Honor 200'le karşılaştırdım, hemen hemen aynı puanlarda. Fiyatı da 16.500 gibi bir rakam. Alayım mı yoksa sıkıntıları filan var mıdır?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    shia bunu yazdı

Hepinize teşekkürler.

Çocuk diyo ki "Baba Samsung s21 FE alalım. İstediğim özelliklerde bi telefon"

Bende baktım iyi duruyor. Honor 200'le karşılaştırdım, hemen hemen aynı puanlarda. Fiyatı da 16.500 gibi bir rakam. Alayım mı yoksa sıkıntıları filan var mıdır?

Bu telefondaki (snapdragon 888) ve sonraki işlemcide (snapdragon 8 gen1) ısınma ve çok enerji harcama sorunu var. Bunlar samsung dökümü olduğu için exynos sorunlarını almışlar. O yüzden snapdragon 8+ gen1 çıkartıp samsung'a yaptırmadılar. Sırf bu 2 işlemci yüzünden ben kaç telefondan vazgeçtim. İşlemcisi güçlü olsun diyorsa aleti zorlayacak o zaman da ısınacak. Bunu alacağıma aynı paraya aynı sorunları olan mediatek işlemcili cihaz alırım en azından daha güçlü işlemci almış olurum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek

Arkadaşlar hepsiburada üzerinden banka kredisi kullanarak almak için bu ekranda kaldı. Devam et butonu bi türlü aktif olmuyor. Tıklanıp okunması gereken metinleri de tıkladım ama sonuç aynı. Nedendir bilen var mı?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Macidor bunu yazdı

İşlemci değil hafıza gidiyor. Ucuz telefonların kronik sorunu. Maliyeti ucuz olsun diye okuma/yazma düşük emmc koyuyorlar. Becerikli bir tamirci anakarta işlem yapıp cihazı ayağa kaldırabilir ama kim uğraşır o telefona masraf yapmaya değer mi büyük soru işareti. 

Nothing phone hakkında düşüncen ne hocam?

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
Toplam Hit: 1013 Toplam Mesaj: 21
telefon telefon akıllı telefon