Poco X3 Pro Sonrası Telefon Önerisi
-
Selamlar. Ellerinizden öper lise son sınıf öğrencisi oğlum 4 yıldır Poco X3 Pro kullanıyordu. Telefon bugün açılmaz oldu. Yeni telefon almaya karar verdik.
İşlemcisi güçlü bir telefon istiyor. Kamera çok önemli değil. Bütçe 15-20 bin arası. Ödeyecek olan ben olduğum için F/P olarak ne kadar aşağı inebilsek o kadar iyi :)
Bir kaç güne karar verip almak istiyorum. Tavsiyeleriniz önemli.
Herkese teşekkür ederim. Samsung Galaxy S21 FE sipariş geçtik
shia tarafından 12/Şub/25 00:25 tarihinde düzenlenmiştir -
shia bunu yazdı
Selamlar. Ellerinizden öper lise son sınıf öğrencisi oğlum 4 yıldır Poco X3 Pro kullanıyordu. Telefon bugün açılmaz oldu. Yeni telefon almaya karar verdik.
İşlemcisi güçlü bir telefon istiyor. Kamera çok önemli değil. Bütçe 15-20 bin arası. Ödeyecek olan ben olduğum için F/P olarak ne kadar aşağı inebilsek o kadar iyi :)
Samsung a55 5g
-
https://app.hb.biz/xRJMmqlYWCcI
Birazcık üstüne bu var. Değerlendirebilirsiniz diye buldum. Satıcısı hepsiburada. Ayrıca Vatan bilgisayarda da aynı fiyat şu an. 22.500. İşlemcisi snapdragon 7 gen 3. İşlemciyi bilenler yada direk bu telefona sahip olanlar varsa yorumlayabilirler. Hem huawein aksine Google Play var honorlarda. Yorumlara ve daha çok incelemelere bakıp karar verin. Ben olsam bu fiyata bunu alırdım. İyi geceler.
-
Xiaomi 14T 256 GB 21.800 TL
Dimensity 8300 Ultra
AnTuTu: 1.253994 (v10)
--------
Poco X7 Pro 512 GB 12 GB 23.000 TL
Dimensity 8400 Ultra
AnTuTu: 1.568331 (v10)
--------
bu fiyatlara bu performansa yakın cihaz yok
örnek 20.000 TL Honor 200
antutu 800.000
a55 18.300 TL
antutu 726.000
PanxeR tarafından 09/Şub/25 00:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Honor 200 al geç hocam. Şuan en mantıklı telefonlardan. İçinde Google'da var.
Hepsiburada şuan krediyle 9 ay taksit ve sıfır faizle satıyor.
mkyb tarafından 09/Şub/25 00:25 tarihinde düzenlenmiştir -
shia bunu yazdı
Kardeşimin de poco x3 pro'su bugün kapanmış açılmamış. telefoncuya götürmüş işlemcisi bozulmuş falan demişler.
tesadüfe bak :)
-
Macidor bunu yazdı
Kardeşimin de poco x3 pro'su bugün kapanmış açılmamış. telefoncuya götürmüş işlemcisi bozulmuş falan demişler.
İşlemci değil hafıza gidiyor. Ucuz telefonların kronik sorunu. Maliyeti ucuz olsun diye okuma/yazma düşük emmc koyuyorlar. Becerikli bir tamirci anakarta işlem yapıp cihazı ayağa kaldırabilir ama kim uğraşır o telefona masraf yapmaya değer mi büyük soru işareti.
-
Hepinize teşekkürler.
Çocuk diyo ki "Baba Samsung s21 FE alalım. İstediğim özelliklerde bi telefon"
Bende baktım iyi duruyor. Honor 200'le karşılaştırdım, hemen hemen aynı puanlarda. Fiyatı da 16.500 gibi bir rakam. Alayım mı yoksa sıkıntıları filan var mıdır?
-
shia bunu yazdı
Hepinize teşekkürler.
Çocuk diyo ki "Baba Samsung s21 FE alalım. İstediğim özelliklerde bi telefon"
Bende baktım iyi duruyor. Honor 200'le karşılaştırdım, hemen hemen aynı puanlarda. Fiyatı da 16.500 gibi bir rakam. Alayım mı yoksa sıkıntıları filan var mıdır?
Bu telefondaki (snapdragon 888) ve sonraki işlemcide (snapdragon 8 gen1) ısınma ve çok enerji harcama sorunu var. Bunlar samsung dökümü olduğu için exynos sorunlarını almışlar. O yüzden snapdragon 8+ gen1 çıkartıp samsung'a yaptırmadılar. Sırf bu 2 işlemci yüzünden ben kaç telefondan vazgeçtim. İşlemcisi güçlü olsun diyorsa aleti zorlayacak o zaman da ısınacak. Bunu alacağıma aynı paraya aynı sorunları olan mediatek işlemcili cihaz alırım en azından daha güçlü işlemci almış olurum.
-
Arkadaşlar hepsiburada üzerinden banka kredisi kullanarak almak için bu ekranda kaldı. Devam et butonu bi türlü aktif olmuyor. Tıklanıp okunması gereken metinleri de tıkladım ama sonuç aynı. Nedendir bilen var mı?
-
mkyb bunu yazdıMacidor bunu yazdı
İşlemci değil hafıza gidiyor. Ucuz telefonların kronik sorunu. Maliyeti ucuz olsun diye okuma/yazma düşük emmc koyuyorlar. Becerikli bir tamirci anakarta işlem yapıp cihazı ayağa kaldırabilir ama kim uğraşır o telefona masraf yapmaya değer mi büyük soru işareti.
Nothing phone hakkında düşüncen ne hocam?