Profesyonel Bir İos Uygulama Yaptırmak İstiyorum
-
Arkadaşlar profesyonel bir uygulama yaptırmak istiyorum. R10'da Birkaç kişiyle görüştüm 4-6 ay surer dedi. bu işten ciddi derecede anlayan bir mürit varsa iletişime geçebilir mi
-
ByTechno bunu yazdı
Arkadaşlar profesyonel bir uygulama yaptırmak istiyorum. R10'da Birkaç kişiyle görüştüm 4-6 ay surer dedi. bu işten ciddi derecede anlayan bir mürit varsa iletişime geçebilir mi
Hocam benden sana tavsiye dükkanı ofisi olmayanla çalışma,
Rezil rusfa ediyorlar insani inan. Ne cenazeleri bitiyor ne hastanesi bitiyor sürekli bir yalan oyalama.
-
Mesele nedir?
Şimdi benim çocuklar yapsın etsin diyeceğim de 10 saat toplantı yapıp 50 ister anlatıp bütçem 5.000 TL diyen çok kişi var. O yüzden dışardan iş genelde almıyoruz.
Varsa elinde bir dokuman DM at teklif ve süre vereyim.
-
dm at hoca teklif verelim
-
Bu sıralar upwork,fiver vs çok ucuza kaçıyor. Oraya da bir bak istersen hocam güzel teklif alabilirsin. Dolar şu an TL ye göre ucuz kaçıyor(dolar baskılandığı için). Saati 50$ dan sağlam adamlara iyi tutara yaptırabilirsin.
-
Çalıştığım 2 3 tanıdık ajans var ihtiyaçları pm alabilirsem fiyat alalım.
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Bu sıralar upwork,fiver vs çok ucuza kaçıyor. Oraya da bir bak istersen hocam güzel teklif alabilirsin. Dolar şu an TL ye göre ucuz kaçıyor(dolar baskılandığı için). Saati 50$ dan sağlam adamlara iyi tutara yaptırabilirsin.
R10 a bulaşma yada sözleşmeli iş yapabilecek sen çoğu ergen
-
yazsana ne ıstedıgıne bır bakalım
-
müridler bende IOS için app yazdırmayı düşünüyorum ama kaçtan açılıyor kapı ?
biz kendi operasyonumuzu geliştirmek adına basit sadece çalışanların kullanabileceği bir şey istiyoruz. 2 user grubu olacak, 1 grup app üzerinden belirli işlemlere tamamlanınca tick yapacak, tamamlanmış işlem grup mailine şu saatte şu tamamlandı şeklinde bildirim yapması yeterli. visual vs beklentimiz yok
-
DaSpOnGe bunu yazdı
müridler bende IOS için app yazdırmayı düşünüyorum ama kaçtan açılıyor kapı ?
biz kendi operasyonumuzu geliştirmek adına basit sadece çalışanların kullanabileceği bir şey istiyoruz. 2 user grubu olacak, 1 grup app üzerinden belirli işlemlere tamamlanınca tick yapacak, tamamlanmış işlem grup mailine şu saatte şu tamamlandı şeklinde bildirim yapması yeterli. visual vs beklentimiz yok
Wp sen yazdim
-
Ben detaylı konuştum da büyük çok spesifik bir iş. Yani kim yaparsa dikkat etmesi lazım elde patlayabilir.
zeybekustasi tarafından 28/Mar/25 21:16 tarihinde düzenlenmiştir