folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Profesyonel Bir İos Uygulama Yaptırmak İstiyorum

Profesyonel Bir İos Uygulama Yaptırmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

Arkadaşlar profesyonel bir uygulama yaptırmak istiyorum. R10'da Birkaç kişiyle görüştüm 4-6 ay surer dedi. bu işten ciddi derecede anlayan bir mürit varsa iletişime geçebilir mi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    ByTechno bunu yazdı

Arkadaşlar profesyonel bir uygulama yaptırmak istiyorum. R10'da Birkaç kişiyle görüştüm 4-6 ay surer dedi. bu işten ciddi derecede anlayan bir mürit varsa iletişime geçebilir mi

Hocam benden sana tavsiye dükkanı ofisi olmayanla çalışma, 

Rezil rusfa ediyorlar insani inan. Ne cenazeleri bitiyor ne hastanesi bitiyor sürekli bir yalan oyalama.

ZalımMadam.10.07.24
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Mesele nedir?

Şimdi benim çocuklar yapsın etsin diyeceğim de 10 saat toplantı yapıp 50 ister anlatıp bütçem 5.000 TL diyen çok kişi var. O yüzden dışardan iş genelde almıyoruz.

Varsa elinde bir dokuman DM at teklif ve süre vereyim.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

dm at hoca teklif verelim 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Bu sıralar upwork,fiver vs çok ucuza kaçıyor. Oraya da bir bak istersen hocam güzel teklif alabilirsin. Dolar şu an TL ye göre ucuz kaçıyor(dolar baskılandığı için). Saati 50$ dan sağlam adamlara iyi tutara yaptırabilirsin.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babayarisi
    babayarisi's avatar
    Erkek

Çalıştığım 2 3 tanıdık ajans var ihtiyaçları pm alabilirsem fiyat alalım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Bu sıralar upwork,fiver vs çok ucuza kaçıyor. Oraya da bir bak istersen hocam güzel teklif alabilirsin. Dolar şu an TL ye göre ucuz kaçıyor(dolar baskılandığı için). Saati 50$ dan sağlam adamlara iyi tutara yaptırabilirsin.

R10 a bulaşma yada sözleşmeli iş yapabilecek sen çoğu ergen 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

yazsana ne ıstedıgıne bır bakalım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

müridler bende IOS için app yazdırmayı düşünüyorum ama kaçtan açılıyor kapı ? 

biz kendi operasyonumuzu geliştirmek adına basit sadece çalışanların kullanabileceği bir şey istiyoruz. 2 user grubu olacak, 1 grup app üzerinden belirli işlemlere tamamlanınca tick yapacak, tamamlanmış işlem grup mailine şu saatte şu tamamlandı şeklinde bildirim yapması yeterli. visual vs beklentimiz yok

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

müridler bende IOS için app yazdırmayı düşünüyorum ama kaçtan açılıyor kapı ? 

biz kendi operasyonumuzu geliştirmek adına basit sadece çalışanların kullanabileceği bir şey istiyoruz. 2 user grubu olacak, 1 grup app üzerinden belirli işlemlere tamamlanınca tick yapacak, tamamlanmış işlem grup mailine şu saatte şu tamamlandı şeklinde bildirim yapması yeterli. visual vs beklentimiz yok

Wp sen yazdim

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Ben detaylı konuştum da büyük çok spesifik bir iş. Yani kim yaparsa dikkat etmesi lazım elde patlayabilir. 

zeybekustasi tarafından 28/Mar/25 21:16 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 789 Toplam Mesaj: 12
uygulama