Projeksiyon Almayı Planlıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    wordros bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    Liquid bunu yazdı

Projeksiyon konusunda bir zaman araştırmalarım oldu, hatta kendim de yapmaya niyetlendim ama vazgeçtim.

Şu an takip ettiğim kadarıyla TR'de garantili ürünler pahalı. Sana tavsiyem banggood.com dan alman olur. Gerçek fullhd bir projeksiyon vergisi kargosu derken 2300 civarından başlıyor olsa gerek. TR'den alsam 4500-5000 civarı. Tabi gözden kaçırdıysam fiyat konusunda yanlışım olabilir ama TR'de 2 katı neredeyse.

Çocuk odasına kullanmak içinse daha uygun fiyatlı olanları var. Çözünürlük de ona göre düşük ama çocuklar için ideal hatta kendin bile kullanırsın. Çözünürlük düşük de olsa dibinden izlemezsen uzaktan çok rahatsız etmiyor ama yukarıda yazdığım gibi kendine alacağını fullhd al. Youtube da Enes Özen diye eleman var. Blitzwolf projeksiyonların çoğunu incelemiş videoları var.

Ben bunu takip ediyorum. 1350tl iken almadım şimdi çıktı iyice tabi dolar yüzünden.

https://tr.banggood.com/BlitzWolfBW-VP6-LCD-Projector-6000-Lux-Full-HD-300-inch-Native-1080P-Projector-50-Keystone-2+5W-Speakers-60Hz-Compatible-TV-Stick-2-HDMI-VGA-PC-TV-Box-for-Outdoor-Movies-Home-Theater-Projector-Beamer-p-1700344.html?akmClientCountry=TR&cur_warehouse=CN&ID=47184

Şunu önermeye geldim ben de f/p ürünü olarak.
    Çözünürlük vs gayet iyi, giriş seviyesi 720lik cihazlar gibi köşelerde netleme sorunu vs yok, renkleri de başarılı. 720lik olan ucuzlara hiç girme netlik , çözünürlük vs geçtim renkleri kötü veriyo açıp film izleyesim gelmedi benim denemek için almıştım. (Tabi bu biraz zevk meselesi, sattığım arkadaş da çok memnun ama tavsiye etmem yine de)
    ben vergi dahil 1700e felan halletmiştim herhalde tam hatırlamıyorum da 1600-1800 arası bir şeye gelmişti. Takip etmekte fayda var sık sık indirime giriyor bu ürünler, bir de kupon felan denk getirirsen kampanyaydı yeni üyelikti derken 200-300 ucuza geliyor.

Tavsiyeler önemli hocam. Tek tek inceliyorum. Çöpe atacak bir param yok keza. Alıp kullanmamak kötü bir durum. 

Orası öyle de kullanmasan bile satarsın maddi kaybın çok olmaz sanmıyorum, ben ilk denemek içn aldığım ürünü sattım zarar olmadan. ondan sonra vp6 aldım memnunum şimdi.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

@wordros 29 Nisan 2021 tarihinde Xiaomi Mijia Akıllı Lazer Dlp Mini Projeksiyon aldım. Kasımda yurt dışına yaşamaya gidecem gibi elektronikleri yavastan elden çıkarayım diyorum. İstersen satabilirim.

Sıfır diyebilirsin ürüne 8-10 kere izlemişizdir. Tripod aldım yanında. Şurdan aldım, satıcısı da CNY Bilisim idi:

https://www.trendyol.com/xiaomi/mijia-akilli-lazer-dlp-mini-projeksiyon-500-ansi-lumen-p-38558226

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08981RWX9/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o09_s00?ie=UTF8&psc=1

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek

Merhabalar yeni konu açmak istemediğim için buraya yazıyorum. Projeksiyon cihazı almayı düşünüyorum eve çok yüksek kaliteli olmasına gerek yok film izlesek yeterli. Çok uzun bi mesafe için de istemiyorum. Önerebileceğiniz bir ürün var mıdır? 2.el 0 farketmez tek başıma kullanacağım 

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Japonlar dan şaşma ama Benjamin lazım ona ama satarken kazanırsın.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı

Japonlar dan şaşma ama Benjamin lazım ona ama satarken kazanırsın.

Anlamadım hocam ne dediğinizi 

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
Toplam Hit: 3268 Toplam Mesaj: 16
film sinema belgesel projeksiyon