Prokto Ne Yaptı Bilen Varmı-Kız Ark Hamile Ulan Mürid :)-
-
prokto bunu yazdı:
-----------------------------
öncelikle geçen süre içinde konuyla ilgilenemeyip durumla alakalı sizi bilgilendiremediğim içn özür dilerim.
arada geçen süre içerisinde gelişen olayları kısaca özetleyeyim...
Durumu benim ailem cep telefonu görüşmelerimi gizlice dinlerlerken öğrendiler.bu arada bizim hatun kişi izmir seferihisar da
dayısının yanındaydı. Dedesi-Anneannesi de oradaydı.Annesi zorla oraya tatile göndermişti ve istanbula geride gelemiyodu.
Ve oradayken hamile olduğunu öğrenmiştik.Benim ailem olayı öğrendikten sonra annem kızla konuşup doktora gitmesini söyledi.
o da ertesi gün bi şekilde para bulup izmirde bi kadın doğum uzmanının özel muaynehanesine gitti orda mutlu haberi aldık :D
Meğersem bizim hatun kişi birlikte evde yanlız geçirdiğimiz o günü kafasında aşırı büyüttüğü için(nası bi büytmeyse) dış gebe kalmış.
YAni karnının içinde bebek değilde hava varmış. Doktor buna bi takım ilaçlar ve değişik değişik şeyler önermiş.
doktorun yazdığı ilaçlar 200 küsür milyonu geçiyodu ben burda biriktirdğim tüm paramı ona gönderdim ve o şekilde ilaçlarını
aldı bişiler yaptı psikolojik destek felan aldı 2-3 hafta içinde tam olmasa bile normale döndü.
Bu arada istanbula bizimkiler olayı öğrendikten sonra hayat bana zehir-zıkkım oldu. olay bizim evde o kadar büyüdüki haliç üni sine gidicektim
ama göndermediler.epey bi süre (vücudumdaki morluklar geçene kadar) işe gidemedim. bilgisayarıma el konuldu. daha yeni geri alabildim.
son bi iki haftadır da işe başladım tekrardan. Bizim hatun kişide denizlide üni kazandı oraya gitti.
artık bayraaamdaan bayraamaa görüşebilicez.....
şimdi ben baba olmadığıma mı sevineyim yoksa üniye gidemediğimemi üzüleyim yoksa ailemin gözünde şerefimin kalmadığınamı yanayım....
ama hepsini hakettim ben bunların.
----------------------------- -
abi bence o kızı bırakma ewlen nie die sorarsan bu olaydan sonra o kız bidaha zor ewlenir ki ben kız arkadaşımdan daha once senin gibi bi durum geldigi için ayrıldım kaldıramadım çunku yazık olur
-
amele_2 bunu yazdı:
kompresör gibiymişsin maaşallah
-----------------------------hacı kopardın beni yaaaa :D sandalyeden yuvarlandım
harbiden oraya nasıl hava kaçmış?
doğa bulunan 4 elemnt ateş, su, toprak , bebek
yanlış olmasın hava olmasın ?
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
kompresör gibiymişsin maaşallah
-----------------------------hacı kopardın beni yaaaa :D sandalyeden yuvarlandım
harbiden oraya nasıl hava kaçmış?
doğa bulunan 4 elemnt ateş, su, toprak , bebek
yanlış olmasın hava olmasın ?
muahuas dasd as as -
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Arkadas çok küçük yazmış, ben zorda olsa okudum kısaca özetleyim, hatun hamile değilmiş, sadece havaymış :D
Yani bizim uşak havayı almış :)
ya emir hastayımn yorumlarına ben çocuğa acıyorum sen nediyon. -
byhacktr bunu yazdı:
ya emir hastayımn yorumlarına ben çocuğa acıyorum sen nediyon.
-----------------------------hoca emirreisde acıycak ama okuyamıyoo