PS4 Pro 1TB
-
Arkadaslar letgo linki https://tr.letgo.com/tr/i/siyah-sony-ps4-pro-konsol-yaninda-sifir-kol_a7971444-68e0-4512-ac0f-2584f17fa272
tahribat fiyati 2200
eger alacak arkadas iki kol istiyorsa, ikinci kolu +100 liraya ayarlariz.
sorulara elimden geldigince hizli cevap vermeye calisacagim.
ama bastan soyleyeyim cihaza henuz tornavida bile degmedi.
hesapla Birlikte verilecektir
hesaptaki oyunlardan bazilari
KILLZONE™ SHADOW FALL
FIFA 17
FIFA 18
GTA5
MORTAL KOMBAT XL
BATTLEFIELD 1 PREMIUM
BATTLEFIELD 4 PREMIUM
TITANFALL 2
H1Z1 Battle Royale
DESTINY 2
DEFIANCE 2050
HITMAN
Sharp tarafından 10/Nis/19 18:35 tarihinde düzenlenmiştir -
arkadaslar pahali ise pahali deyin, ucuzsa ucuz deyin, birileri biseyler soylesin artik, bakip gecmeyin :D
-
Ps4 almasam yakın zamanda.Alırdım.Bence güzel fiyat.
-
PS arayan arkadaş vardı attım mesaj bakalım geri dönerse yazarım hocam :)
-
arkadaslar yemin ederim icimi rahatladiniz,
bir an fahis fiyat koydugumu falan dusunmeye basladim ( hayir oyleyse de soyleyin, indirelim, anlamam ticaretten falan :D )
duzenleme: bu arada ikinci kol +100 lira tahribat icin gecerli degil, elimde yalnizca sarj soketi bozuk iki adet kol var. (bir adet sifir koldan haric) onlarin ikisini birden uygun fiyata veririm. +10-15 liralik masrafla toplamda 3 kol elde etmis olursunuz.
rastgele diyelim ne diyeyim :D
-
Valla hepsiburada'da 2700e gordum bugun, ama yaninda oyun falan yoktu. Bi de cihazin sifiri ile ikinci eli arasi ne kadar oynuyor bilmiyorum :)
-
Param yok da çalışıyor olsam yine alırdım güzel fiyat..
-
x NmC bunu yazdı
Valla hepsiburada'da 2700e gordum bugun, ama yaninda oyun falan yoktu. Bi de cihazin sifiri ile ikinci eli arasi ne kadar oynuyor bilmiyorum :)
hocam bende bilmiyorum, sahibindene baktim, en dusuk 1700 vardi onun da blu-ray i bozuktu, igrenc playstation kafeden cikma cihazlar haric en az 2000 den basliyor ikinci eller.. ve bahsi gecen cihazlarin yaninda dogru duzgun oyun falan da yoktu.
bir arkadas cikar da, "yamyam insan, bak daha ucuzu var" derse fiyat hakkinda dusunebiliriz. dedigim gibi gercekten ticaretten anlamam.
amacim herkes mutlu olsun, beni oldurmeyin kendinizi de surundurmeyin :D
-
Eğer 2. kol da orjinal ise fiyat çok iyi, almayı düşünen varsa atlasın.
v3 orcinal joystick 500 tl
-
Bu peki cracklenebilir olan sürüm mü
-
garantisi varmı ?
Sürüm nedir? ( yazılım )
cihaz sürümü nedir?