folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder PTT’De, Gümrük’Te Çalışan Kimse Var Mı?

PTT’De, Gümrük’Te Çalışan Kimse Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Erkek

yıl başından yeni çıktık sayılır. muhtemelen günrükler yoğundur hocam. biraz daha bekle. aldığın yere dispute açabiliyorsan aç. kendini her türlü garantiye almaya bak.

şimdiye kadar 200den fazla takipsiz kargo aldım. içlerinde gelmeyen (çanılan-kaybolan vs.) çok az olmuştur. onlarıda dispute ile hallettim. bazen 3 ay gibi sürede gelen kargomda oluyordu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TiThousand
    TiThousand's avatar
    Erkek
    akrepkral53 bunu yazdı

yıl başından yeni çıktık sayılır. muhtemelen günrükler yoğundur hocam. biraz daha bekle. aldığın yere dispute açabiliyorsan aç. kendini her türlü garantiye almaya bak.

şimdiye kadar 200den fazla takipsiz kargo aldım. içlerinde gelmeyen (çanılan-kaybolan vs.) çok az olmuştur. onlarıda dispute ile hallettim. bazen 3 ay gibi sürede gelen kargomda oluyordu.

Dispute açamıyorum, gönderici büyük bir firma değil. Küçük bir butik işletme. 

Ne zaman ürün elime geri gelir, o zaman iade ederim parayı diyor. 

‎‎‎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

takipsiz kargo türkiye'de tamamen karambol.

biri cebine indirse diyebilecek hiçbirşeyin yok, ki indirebiliyorlar.

benim takipli kargomu patlatıp, içindekini alıp, geri bantlamışlardı. video çekerek açtım, bant izlerini gösterdim, 

sonra gönderici posta ofisinden investigation başlatmıştım, neticede paket içeriği kayıp denilip, ptt tarafından ürün bedeli tarafıma ödendi.

ama 600$'lık ürünün üzerine gümrükte patlamasın diye 18$ yazdırma çakallığına bürünen ben, aldığım 18$'a sevinme modunda değil kaybettiğim 582$'a ağlama modundaydım.

bu da böyle bir anımdır. he takipsiz ise dağıtıcının fantazisi vardır bi tarafına sokar, ne oldu bu pakete diyemezsin.

aliexpress falansa gönderen dispute açar paranı iade alırsın o kadar.

bi arkadaşım butik açtı dünya kadar bujiterik ürün kargolatmış çinden, ucuz diye yanwen gibisinden takipsiz yöntemlerle göndertmiş, yarısını bulamıyor şimdi, debelenip duruyor..

muaythaist tarafından 18/Oca/19 21:34 tarihinde düzenlenmiştir

Ali & Dua & Zeynep & Ayşe'nin Babası
Toplam Hit: 1762 Toplam Mesaj: 14
royal mail pim takipsiz kargo kim ptt gümrük ukim