folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder PUBG Hakkında Sorularım Var.

PUBG Hakkında Sorularım Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    mstfckmk bunu yazdı

arada farklı sunucularda oynamanı tavsiye ederim özellikle asya sunucusunda daha kolay oynarsın farkı anlıcaksın 

adamlar çok amatörce oynuyorlar

doğru bir öneri değil bir fps oyununda adamı 500 ms le oynamaya teşvik etmek eziyetten başka bişi değil.

FPS oyunu en pahalı oyun türüdür şöyleki ekipman gerçekten önemli.  Fakat ekipmanım var pro playerım muhabbeti de yok. yetenek + pratik isteyen bir oyun türü.  PUBG alışması kolay bir oyun. çünkü çok hızlı gelişmiyor olaylar. Mapi tanımak adamların neler yapabilecegi düşünüp ona göre oynamak oldukça önemli. TPP modunu kesinlikle önermiyorum FPP moduyla alışırsanız çok daha iyi olur.  Onun haricinde klasik fps mekanikleri oldukça önemli. Map izleme,Ses kasma,ateş altında mermi ve ses takibi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    FCN bunu yazdı
    mstfckmk bunu yazdı

arada farklı sunucularda oynamanı tavsiye ederim özellikle asya sunucusunda daha kolay oynarsın farkı anlıcaksın 

adamlar çok amatörce oynuyorlar

doğru bir öneri değil bir fps oyununda adamı 500 ms le oynamaya teşvik etmek eziyetten başka bişi değil.

FPS oyunu en pahalı oyun türüdür şöyleki ekipman gerçekten önemli.  Fakat ekipmanım var pro playerım muhabbeti de yok. yetenek + pratik isteyen bir oyun türü.  PUBG alışması kolay bir oyun. çünkü çok hızlı gelişmiyor olaylar. Mapi tanımak adamların neler yapabilecegi düşünüp ona göre oynamak oldukça önemli. TPP modunu kesinlikle önermiyorum FPP moduyla alışırsanız çok daha iyi olur.  Onun haricinde klasik fps mekanikleri oldukça önemli. Map izleme,Ses kasma,ateş altında mermi ve ses takibi.

valla ben girdim baktım da harbiden çok değişik oynuyorlar :D

çinçonlarda şöyle tuhaf bir huy var; new york'ta yürürken ensenizde ya da daha doğrusu belinizde birinin nefesini hissederseniz bilin ki çinlidir. Adamlarda nedense dipdibe yürüme alışkanlığı var ve bunu oyuna da yansıtıyorlar, solo gamede bile hepsi hep beraber aynı şehre atlıyorlar, daha küçük bir şehirde loot yapmak aşırı kolaylaşıyor :D iki el attım ikisinde de aynı şeyi gördüm, daha mavi alan kapanmaya başlamadan yarısı elimine olmuş oluyor :D

Çok sıkılıyom
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 2511 Toplam Mesaj: 14
pubg