Qr Kod - Kare Kod Servisimiz Yayındadır
-
rakkoc bunu yazdı
:) hosuma gitti kullanisli olmus, google apisini kullanarak yapmissin IPHONE'da da sorunsuz calismasi lazim. bir arkadas sorun var demiste ondan sasirdim.
Teşekkürher hacım.
İşin garibi aynı model aynı sürüm telefonda farklı kodlama ile kabul çıktı karşımıza.
Daha detaylı araştırma yapıp ona göre bişi düşünecez artık
-
hacı bu olay gerçekten şahane :) kullanım amacı bakın mesela
*Bi dosya indireceksiniz telefonunuza ama bilgisayar başındasınız şimdi linki mail telden maile gir aç oku vs ne gerek var yap hemen bir qr kod telefondan okut indir
*İnternette bi yazı gördün çok hoşuna gitti manitana atacaksın mesela oluştur bi qr tarat telefonuna anında sms :)
gibi gibi daha da arttırılabilir yani
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hacı bu olay gerçekten şahane :) kullanım amacı bakın mesela
*Bi dosya indireceksiniz telefonunuza ama bilgisayar başındasınız şimdi linki mail telden maile gir aç oku vs ne gerek var yap hemen bir qr kod telefondan okut indir
*İnternette bi yazı gördün çok hoşuna gitti manitana atacaksın mesela oluştur bi qr tarat telefonuna anında sms :)
gibi gibi daha da arttırılabilir yani
Aynen.. artık kartviziylerde dahi kullanılmaya başlandı. her bilgiyi saklayabiliyorsun.
Adam adına soyadına adresine web sitene kısaca kartvizite sığmayacak herşeyine ulaşabiliyor kısaca.
iLLuMiNaTi tarafından 05/Kas/12 17:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Tasarım çok güzel.
Yer imlerine ekledim lazım olur.
-
bu kodun calısma mantıgı tam olarak nedir ? yanı tel bu kodu nasıl algılıyor . yanı tam olarak demek istedigim bu karenın ıcındekılerı cızgıleri tel nasıl anlıyor ne yazdıgımı .. snaırım anlatabıldım
ne işe yaradıgını biliorum ayrıca. -
Yer imlerine eklendi... Teşekkürler...
-
Fatih54 bunu yazdı
Tasarım çok güzel.
Yer imlerine ekledim lazım olur.
Teşekkür ederim. yararlı olur inşallah.