R10 Davetiyesi Var Mı ?
-
2 arkadaşa yollandı..başka hakkım kalmamış dostlar sorry
-
Bu r10 sitesi tüm kullanıcılardan bunları mı istiyor?
R10.net'e erişime devam edebilmek için kimliğiniz ile beraber kağıt üzerinde el yazınız ile bugünün tarihi, R10.net yazısı ve yüzünüzün net gözüktüğü öz çekim (selfie) fotoğrafının yüklemesini yapmanız gerekmektedir.
Başkalarının kimliğine bürünen kişilerden gelebilecek dolandırılma gibi durumları önlemek için, bu üyelik sahibi kişinin (siz veya ilgili kişi, kuruluş veya tüzel kişilik) olduğunu doğrulamamız gerekir.
Kişiyi tanımladığı sürece dokümanın bazı bölümlerini (ör. kimlik seri, belge no vb. diğer resmi tanımlayıcıları) gizleyebilirsiniz.
R10.net mevcut üyelerinin huzuru ve güvenliği için üyeliğinizin gerçek kişi olup olmadığının teyidini yapar. Başkalarının kimliğine bürünen kişilerden gelebilecek dolandırılma gibi durumları önlemek için, bu üyelik sahibi kişinin (siz veya ilgili kişi, kuruluş veya tüzel kişilik) olduğunu doğrulamamız gerekir.
Kişiyi tanımladığı sürece dokümanın bazı bölümlerini (ör. kimlik seri, belge no vb. diğer resmi tanımlayıcıları) gizleyebilirsiniz.
R10.net diğer üyelerin huzuru ve güvenliği için üyeliğinizin gerçek kişi olup olmadığının teyidini yapar. -
eskiden tc yetiyordu
-
akmarky bunu yazdı
eskiden tc yetiyordu
TC artık anonim oldu. Herkes herkesin TCsini biliyor.
-
UP
Davetiyesi olan var mı hayrına bana da bir tane :) -
PsychoDawn bunu yazdı
UP
Davetiyesi olan var mı hayrına bana da bir tane :)isim soyisim + mail ilet hocam pm ile.
-
MustyKTE bunu yazdıPsychoDawn bunu yazdı
UP
Davetiyesi olan var mı hayrına bana da bir tane :)isim soyisim + mail ilet hocam pm ile.
gönderdim hocam thx
-
PsychoDawn bunu yazdıMustyKTE bunu yazdıPsychoDawn bunu yazdı
UP
gönderdim hocam thx
hayırlı olsun