R10.Net Manuel Üyelik Alımını Açtı
-
Selam müritler, artık davetiye istemeye son. R10 üyesi olmak isteyenler aşağıdaki adımları uygulayarak artık üye olabilir. Davetiye geldikçe müritlere dağıtmaya da devam edeceğim. Ayrıca bir çekiliş de başlayacak, üye müritlerin faydalanmasını tavsiye ederim.
Deleted001 tarafından 01/Oca/21 14:26 tarihinde düzenlenmiştir -
isteklere bak ya. senet de imzalatsalarmış.
-
iyice eşşeğin amına suyu kaçırdılar,sanki bana tarla bağışlıyo pezevenkler.
-
Bir espirisi olmayan bir site için büyük istekler
-
Şimdi Allah var iyi de ticaret dönüyor.
-
25 yıla yakın internetle uğraşırım. R10 üyesi olmamakla ne kaybettim?
Bence hiçbişey...
Devam...
-
Freelancer gibi platformlara yonelin, burada zorla para cikartiyorlar genelde :d
-
nereye domalıyoruz?
-
end bunu yazdı
Freelancer gibi platformlara yonelin, burada zorla para cikartiyorlar genelde :d
kazasker1 bunu yazdı25 yıla yakın internetle uğraşırım. R10 üyesi olmamakla ne kaybettim?
Bence hiçbişey...
Devam...
Alanında iyi insanlar var bence.
Bu arada freelancer'i hintliler salsa r10dan çok orada ticaret döndürecğiz de işte hintliler üç çocuk dermişçesine üç dil öğrenin diyor piyasayı öldürüyor :)
-
bu kadar veriyi isteyip depolayip nasıl guvenligini saglayacaklarini soyluyorlar mi?
r10 ekibi cok profosyonel zannetmiyorsunuz herhalde?
siktirsinler gitsinler amina koduklarim.
ha ayrica freelancer.com da deli para donuyor benim hatun ceviri isinden suanda resmen evi gecindiriyor. (aylik kazanc: X.XXX EURO)
mevzu hintiler degil. mevzu kendinizi parlatabilmeniz.
-
abdullahazad bunu yazdı
bu kadar veriyi isteyip depolayip nasıl guvenligini saglayacaklarini soyluyorlar mi?
r10 ekibi cok profosyonel zannetmiyorsunuz herhalde?
siktirsinler gitsinler amina koduklarim.
ha ayrica freelancer.com da deli para donuyor benim hatun ceviri isinden suanda resmen evi gecindiriyor. (aylik kazanc: X.XXX EURO)
mevzu hintiler degil. mevzu kendinizi parlatabilmeniz.
Sana özel değil de, şu x leme işini anlamıyorum. Yani 1000 ile 9999 arasında 10kat fark var. Detay vermek istiyorsan daha küçük bir aralık verirsin vermek istemiyorsan da hiç vermezsin. Hane sayısı bi tek bana mı samimi gelmiyor?