Rap
-
Beyler Buranın en saglam rapcleri kimler ve varsada kimleri dinler :)
-
Valhasıl Rapin Oğlu Psikopat Herif Sagopa Kajmer aKa Kaf-Kef
-
0o0o hocam sago suz olmas ya ama baska yokmu ben sayyım biraz mesela en saglamrı-Giyotin,Esin,mevtai,Mt,funksee,raffine,rahdan,silahsız kuvvet,Mozole mirach ve benim adamım RAPKAN
-
beyazkin(mt), sagopa bazen pit10 mozole
-
serkan , mertkan , rapkan :D
ahh şu rap i bi annayamadım a.k =)
-
ne alaka ? sımdı bız buraya adam saymaya baslarsak sabaha bıtmez heralde ..sacma bı konu buranın en saglam rapperları kımler falan(:
sagosuz olmaz dıosunda sagonun aq:D
Bozcan kasmaa:D:D
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------ne alaka ? sımdı bız buraya adam saymaya baslarsak sabaha bıtmez heralde ..sacma bı konu buranın en saglam rapperları kımler falan(:
-----------------------------
dayı kimi beğeniyosunuz diyo kime küfrediyosunuz demiyo sagoya bok atıp küfretmesen olmıcak di mi?sago-abluka alarm rulz!
-
Sansar Salvo
-
ssgfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------ne alaka ? sımdı bız buraya adam saymaya baslarsak sabaha bıtmez heralde ..sacma bı konu buranın en saglam rapperları kımler falan(:
-----------------------------
sktir la yaram :D kasmaymş =) -
hayatımda düzenli anlamda tek dinlediim insan sagopadır tüm albümlerini orjinal aldıım tek insandır hatta orjinal albümünü aldıım tek insandır :D telefumda 50 sarkı varsa 45i sagopanındır.ama ne tür müzik dinliosun diyene asla türkçe rap demem cünkü insanların aklına hemen bol pantolon giyen yoow yoow heey diyen tipler gelior zaten sagopayıda bu tür yow yow culara benzemedii için severim.orhan gencebay,ibrahim tatlıses vs arabesk beatlerinin üzerine isyan dolu sözler yazan rapçi tayfasına benzemedii için severim :) (ilk albümleri hariç) özellikle bir pesimistin gözyasları,romantizma,ikimizi anlatan bişey albümlere heleki bpg bu alemin en kaliteli yapıtıdır kanımca
-
yazma amk bu kadar şikayetciysen ben seni davet etmedim gel suraya yorum yaz die!!!