Rapid Premium İle İlgili Bir Sorun.
-
Ya beyler oyun indiriyorum 106 kb le iniyordu rapid managerle indiriyorum tabi bikere pause dedim birdaha resume diyince 10 kb ile indirmeye başladı nasıl olacak bu bi yardım edin
@basşlıkların açıklayıcı olmasına dikkat edelim
-
nasıl aq para verip bide res mi çekecez
-
black_lord bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------vışşş g.te giren şemsiye açılmaz :D rapidin ibneliği
-
Bence IDM ile indir hem hızlı hem sorunsuz
-
o anda boş olan sunucuya yönlendirmiş sanırım, o sunucudan kaynaklanan bişe anladıgım kadarıyla. panelden tek bi sunucu seçebiliosn. level3#2 yi seçmiştim ben. 100 ün altına inmio hiç bi zaman.
-
yaf şu anda rapid onay kodu çkmıyo try again diyo o kedi köpekli resimlerin bulunduğu bölüm yok hay ibnenin yavşakları ya
-
hala öyleydi programı kapattım açtım düzeldi ama yine stop diyince 10 kb lere iniyor bi acaip
-
black_lord bunu yazdı:
hala öyleydi programı kapattım açtım düzeldi ama yine stop diyince 10 kb lere iniyor bi acaip
-----------------------------AİHM'e müracat et:D
-
şimdi halloldu sağolun yardımlarınız için bu arada aynı sorunla karşılaşan varsa tüm indirmeleri durdursun stopla sonra resume diyip download desin yine olmazsa stop diyin programı kapatın açın devam ettirn.
-
zamanında rapid'e çok küfrettim ama yapacak birşey yok premium'dan başka. torrent desen hem yavaş hem upload'ı sömürüyor. başka sitelerde de film yok. rapidshare'da gül gibi 100'den aşağı inmiyor. açık bırak günlerce film indirsin...
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------black_lord bunu yazdı:
-----------------------------vışşş g.te giren şemsiye açılmaz :D rapidin ibneliği
muhahaha :D:D:D:D:Dbi tane daha al premium , olmadı şifreni pm at bide ben deniyim :P