Rapid Premium Uygun Fiyata (Satış)
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
Noneyim bunu yazdı:
diyelim ki 1 yıllık pre aldım , 6 ay kullandım sonra patladı.
sen de rapid hacklemeyi bıraktın. nolacak :] hadi hacki bırakmadın diyelim , rapid güvenlik önlemi aldı. Nolacak :]
YADA RAPİD KAPANDİ DİYELİM :D
-----------------------------işi yokuşa sürmeyin la alt tarafı 5-10 lira bişi rapid kapanana yada hesap patlayana kadar zaten acısını çıkarırsınız :) Görende milyar veriyorsunuz sanıcak, ben alıcam birkaç güne pm atarım kendisinin iyi biri olduğu kanaatindeyim.
-
recobaba bunu yazdı:
EcHoLL bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
diyelim ki 1 yıllık pre aldım , 6 ay kullandım sonra patladı.
sen de rapid hacklemeyi bıraktın. nolacak :] hadi hacki bırakmadın diyelim , rapid güvenlik önlemi aldı. Nolacak :]
YADA RAPİD KAPANDİ DİYELİM :D
-----------------------------işi yokuşa sürmeyin la alt tarafı 5-10 lira bişi rapid kapanana yada hesap patlayana kadar zaten acısını çıkarırsınız :) Görende milyar veriyorsunuz sanıcak, ben alıcam birkaç güne pm atarım kendisinin iyi biri olduğu kanaatindeyim.
-----------------------------Rapidshare kapanırsa yada bana araba çarparsa ölürsem sağ elim sakat kalırsa .... gibi olaylar için vasiyetname yazdım... arkadasların kullanamadığı kadarki ücretleri geri gönderilecektir...
İLGİLENENLERE DUYRULUR... :|
-
25 günlük 2500 gb kotalı rapid premium 30 liraya satıyorum... bu hesap kolay kolay bulunmaz ve takip ettim kullanıcı çok sık indirme yapmıyor...
2 ıp tespit ettim benle beraber...indirme yapan
Güvenilirlik konusunda şüpheniz olmasın !!!
-
Elimde olmasa alırdım düşünen varsa güvenle alsın garantili satıyor ReDsEa
-
Müridden bende aldım.Gayet iyi çalışıyor doğrusu..
bi verdigi patladı.Bende bir başka istedim hemen verdi sağ olsun.
güven konusunda şüpheniz olmasin :)