Rapidshare Linkleriyle Film Paylaşan Kaliteli Bir Divx Sitesi?
-
eskiden torrent ile yavaş indir yok seeder yok peer filan çok uğraşıyordum ben de sonunda dayanamayıp rapidshare hesabı aldım bir tane. şimdi de türkçe altyazılı filmler bulabileceğim kaliteli bir divx paylaşım sitesi lazım. yardımcı olursanız sevinirim...
-
pm attım..
-
pm attım
-
bu hd animasyon filmleriyle kafayı bozdum flashget'te 400 tane rapidshare linki var şu anda :S
-
abi m attınız iyi de bize niye yazmıyosunuz? Fazla kişinin bilmesi iyi olmuyo mu?
Fırıldak oldum o site bu site döne döne kaliteli görüntü film bulcam diye hdrip dvdrip felan
-
evet buraya da yazın :|
-
www.divxevimiz.com u şiddetle tavsiye ediyorum. gayet seviyeli bi site vearadığın herşeyi bulabiliyosun..
edit: site şuan açılmıyor :P
-
www.xvidfilm.com türk filmleri için. ama ben altyazı istiyorum diyorsan warez-bb.org tan indirirsin filmi. zaten dier film siteleride burdan indirir ve sitesine koyar. altyazıyıda divxplanet ten bulursun. seyredersin. ben şahsen 2. seçeneği uyguluyorum. mutluyum ;) ayrıca warez-bb.org ta 300 mb lik filmler var. inanılmaz denecek sayıda. kaliteleride yüksek.
edit: warez bb de hd filmlerde var istersen. yani her türlü,...
-
o site cık guzel ama yana done reklam almaya calısıyorlardı ama bi turlu veren olmadı herale ondan kapanmıs olabilir....
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------abi m attınız iyi de bize niye yazmıyosunuz? Fazla kişinin bilmesi iyi olmuyo mu?
Fırıldak oldum o site bu site döne döne kaliteli görüntü film bulcam diye hdrip dvdrip felan
-----------------------------tahribat ve yönetimine karşı saygım sonsuzdur.. reklam olmaması için buraya yazmadım hocalar.. Prometheus hocam pm attım..
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------
evet buraya da yazın :|
-----------------------------sanada pm attım hocam..