Raylı Sistemler Müh. Destek Veren Kurum Ve Kuruluşlar
-
Merhabalar herkese. Ben Raylı Sistemler Müh. öğrencisiyim. Ve dün beni bölümümüzün dernek başkan yardımcısı arayıp benden bir şey istedi. Zaten konunun başlığında da belirttiğim gibi, bu bölüme destek veren yerli ve yabancı kurumlar, kuruluşlar, şirketler vs. Açıkçası uzun uzadıya inceledim ama yeterli bilgi toplayamadım. Bu konuda ki araştırmamı daha başka nasıl yapabilirim, yahut sizin bildiğiniz kurum kuruluş vs. varsa benimle paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler.
-
Konu ne? Başka müh.alanına da giriyor olabilir.
-
Kurum içi yatay geçiş yapmanı öneriyorum.
Başka bölüme geç hocam.
-
ABB firmasının raylı sistemlerle ilgili bölümleri var şu metro ya da banliyo trenleriyle ilgili muazzam çalışmaları mevcut. Ayrıca tysen krupp gibi firmalar da Türkiye de bu dallarda çalışıyor diye biliyorum. İstersen bir araştır.
-
Olgunisik bunu yazdı
Konu ne? Başka müh.alanına da giriyor olabilir.
Hocam, sadece Raylı sistemlere yönelen firmaların isimleri lazım. Başka mühendislikleri kapsamaz sanırım
-
PLaXToR bunu yazdı
ABB firmasının raylı sistemlerle ilgili bölümleri var şu metro ya da banliyo trenleriyle ilgili muazzam çalışmaları mevcut. Ayrıca tysen krupp gibi firmalar da Türkiye de bu dallarda çalışıyor diye biliyorum. İstersen bir araştır.
Tamam hocam, sağolasın, bakıyorum şimdi.
-
Kaan bunu yazdı
Kurum içi yatay geçiş yapmanı öneriyorum.
Başka bölüme geç hocam.
Hocam açıkçası bölümümden memnunum ben ama bu konudaki fikrini almak isterim. Neden bunu onerdınız acaba?
-
bursada ipekböceği diye bir tramvay ürettiler hocam, durmazlar makine var.. onlara bakabilirsin
-
unbalanced bunu yazdı
bursada ipekböceği diye bir tramvay ürettiler hocam, durmazlar makine var.. onlara bakabilirsin
O projeyi yakından inceledik hocam, Gayet de beğendik. Teşekkür ederim.
-
Karabük Üniversite'sinin açtığı, Türkiye'de bir ilk diyerek millete kakaladığı bölümlerden biri daha. Diğeri neydi. Hmmmmmm, Tıp Mühendisliği :)
O eski rektörün aldığı ahı kimse almamıştır.
Biz yandık umarm siz yanmazsınız.
DrKill tarafından 21/Eyl/15 13:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Yapıray, Yapımerkezi, CSR-MNG, Comsa, OHL, Alsim Alarko, CAF, Alstom Transport, Vossloh gibi firmalar Türkiye'de raylı sistemler üzerine faaliyet gösteriyor. Ne derece destek veriyorlar pek emin değilim ancak irtibat kurmanızda fayda var diye düşünüyorum.