Reklamsız Youtube Android (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

Bahsettiniz Pro + sı ne bilmiykrumda brawe browserde int ve youtubda reklam yok seviyorum keratayı

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek
    taekwondo bunu yazdı

Bahsettiniz Pro + sı ne bilmiykrumda brawe browserde int ve youtubda reklam yok seviyorum keratayı

Evet brave güzel hakkaten :) 

Chrome dan brave ye geçiş yapmaya çalışıyorum yavaş yavaş... 

Şöyle bi fark var, ekran kapalıyken de oynatıyor revanced.

Ek olarak "picture in picture" özelliği var... sadece videoyu mini pencereye alıp tablet veya telefonu normal kullanmaya devam edebiliyorsun. Ama tabi kullanım ihtiyacına göre bunların gerekli olup olmadığı sana kalmış.

valar morghulis ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek
    radres bunu yazdı
    taekwondo bunu yazdı

Evet brave güzel hakkaten :) 

Chrome dan brave ye geçiş yapmaya çalışıyorum yavaş yavaş... 

Şöyle bi fark var, ekran kapalıyken de oynatıyor revanced.

Ek olarak "picture in picture" özelliği var... sadece videoyu mini pencereye alıp tablet veya telefonu normal kullanmaya devam edebiliyorsun. Ama tabi kullanım ihtiyacına göre bunların gerekli olup olmadığı sana kalmış.

Brave'e geçmek kolaydır hocam. Çünkü altta yazacağım tarayıcılar chromium tabanlı teknolojileri kullanıyor. makyajı farklı sadece. chrome'da kullandığın eklentilerin aynısını burada da kullanabilirsin. 

Vivaldi
    Brave
    Opera
    Edge

Hatta ; Steam, discord, whatsapp, microsoft teams, unity, rockstar games launcher vs vs.

alternatif olarak Revanced var. Birçok arkadaşım kullanıyor.

caglar99 tarafından 05/Haz/24 20:50 tarihinde düzenlenmiştir

Caglar.Boss
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı
    HyP-X bunu yazdı
    HyP-X bunu yazdı

Android için:

1- https://github.com/revanced/revanced-manager

2- Güvendiğiniz bir kaynaktan youtube uygulamasını indirin. Ben aşağıdan indirdim.

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube/youtube-19-11-43-release/youtube-19-11-43-android-apk-download/

- Oturum için ise MicroG Services kurmanız gerekiyor. Onu da otomatik Github a yönlendiriyor zaten. 

Bütün hepsini indirin ancak kurulum yapmadan önce, kendi telefonunuzdaki Ayarlar/Uygulamalar kısmından mevcut yüklü olan youtube için, Depolama verileri, updateler ne var ne yok silin. 

Revenced Manager içinden apk seçip patcleyerek yükleyeceksiniz. Uygulamanın şuan desteklediği en son stabil sürüm 19.11.43 tür. Daha güncel bir sürümü yüklemeyi (uygulama ayarlarında seçenek var, sorun var mı yok mu) denemedim. Patch bittikten sonra kurun ve normal YouTube a girip oturum açın. Bu şekilde kullanıyorum. Şuan için bir sıkıntı yok.

Bon appetite. 

Yeni sürümde

YouTube 19.16.39 a kadar destekliyor. Ben Apkmirror kullanıyorum. Güvendiğiniz bir kaynaktan apk indirip Patcher içinden yamalayıp üzerine kurabilirsiniz. Hata verirse uygulama ayarlarından tüm updateleri silin öyle yükleyin. 

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube/youtube-19-16-39-release/youtube-19-16-39-android-apk-download/

apk mirror daki yükleme olmuyo güncelle diyo hata veriyor, manager de uygulama yükleme kısmı yok dashboard var patcher var app yok ki neyi yamıcam. revanced to daki iyidi kullanıyordum korkuttunuz sildim. nasıl yüklicez bunu anlamadım.

Hocam bu yöntemi bilmiyordum. Arkadaşın yazdıklarını az önce adım adım uyguladım. Hatta YT Music için de yaptım. Tıkır tıkır çalıştı. Neyini yapamadın?

Kur : ReVanced Manager v1.21.0-dev.3

İndir > Yamala > Kur : YouTube 19.16.39

Kurulu değilse eğer MicroG Services' i kurmayı unutma

eline sağlık sorunsuz çalıştı

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

ben çok daha farklı modlayarak yaptım 

revanced manager üzerinden bağlantıyı revanced değil ReX olarak ayarlayarak

çalıştıramayan sorunu olan olursa çözeriz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Spyware__007 bunu yazdı

ben çok daha farklı modlayarak yaptım 

revanced manager üzerinden bağlantıyı revanced değil ReX olarak ayarlayarak

çalıştıramayan sorunu olan olursa çözeriz

kurdum her şey güzel ama arada reklam görüyorum 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 4901 Toplam Mesaj: 47
youtube youtube reklamsız vanced