Reklamsız Youtube Android (İstek)
-
Bahsettiniz Pro + sı ne bilmiykrumda brawe browserde int ve youtubda reklam yok seviyorum keratayı
-
taekwondo bunu yazdı
Bahsettiniz Pro + sı ne bilmiykrumda brawe browserde int ve youtubda reklam yok seviyorum keratayı
Evet brave güzel hakkaten :)
Chrome dan brave ye geçiş yapmaya çalışıyorum yavaş yavaş...
Şöyle bi fark var, ekran kapalıyken de oynatıyor revanced.
Ek olarak "picture in picture" özelliği var... sadece videoyu mini pencereye alıp tablet veya telefonu normal kullanmaya devam edebiliyorsun. Ama tabi kullanım ihtiyacına göre bunların gerekli olup olmadığı sana kalmış.
-
radres bunu yazdıtaekwondo bunu yazdı
Evet brave güzel hakkaten :)
Chrome dan brave ye geçiş yapmaya çalışıyorum yavaş yavaş...
Şöyle bi fark var, ekran kapalıyken de oynatıyor revanced.
Ek olarak "picture in picture" özelliği var... sadece videoyu mini pencereye alıp tablet veya telefonu normal kullanmaya devam edebiliyorsun. Ama tabi kullanım ihtiyacına göre bunların gerekli olup olmadığı sana kalmış.
Brave'e geçmek kolaydır hocam. Çünkü altta yazacağım tarayıcılar chromium tabanlı teknolojileri kullanıyor. makyajı farklı sadece. chrome'da kullandığın eklentilerin aynısını burada da kullanabilirsin.
Vivaldi
Brave
Opera
Edge
Hatta ; Steam, discord, whatsapp, microsoft teams, unity, rockstar games launcher vs vs.alternatif olarak Revanced var. Birçok arkadaşım kullanıyor.
caglar99 tarafından 05/Haz/24 20:50 tarihinde düzenlenmiştir -
BaD_BoYs bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdıHyP-X bunu yazdıHyP-X bunu yazdı
Android için:
1- https://github.com/revanced/revanced-manager
2- Güvendiğiniz bir kaynaktan youtube uygulamasını indirin. Ben aşağıdan indirdim.
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube/youtube-19-11-43-release/youtube-19-11-43-android-apk-download/
- Oturum için ise MicroG Services kurmanız gerekiyor. Onu da otomatik Github a yönlendiriyor zaten.
Bütün hepsini indirin ancak kurulum yapmadan önce, kendi telefonunuzdaki Ayarlar/Uygulamalar kısmından mevcut yüklü olan youtube için, Depolama verileri, updateler ne var ne yok silin.
Revenced Manager içinden apk seçip patcleyerek yükleyeceksiniz. Uygulamanın şuan desteklediği en son stabil sürüm 19.11.43 tür. Daha güncel bir sürümü yüklemeyi (uygulama ayarlarında seçenek var, sorun var mı yok mu) denemedim. Patch bittikten sonra kurun ve normal YouTube a girip oturum açın. Bu şekilde kullanıyorum. Şuan için bir sıkıntı yok.
Bon appetite.
Yeni sürümde
YouTube 19.16.39 a kadar destekliyor. Ben Apkmirror kullanıyorum. Güvendiğiniz bir kaynaktan apk indirip Patcher içinden yamalayıp üzerine kurabilirsiniz. Hata verirse uygulama ayarlarından tüm updateleri silin öyle yükleyin.
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube/youtube-19-16-39-release/youtube-19-16-39-android-apk-download/
apk mirror daki yükleme olmuyo güncelle diyo hata veriyor, manager de uygulama yükleme kısmı yok dashboard var patcher var app yok ki neyi yamıcam. revanced to daki iyidi kullanıyordum korkuttunuz sildim. nasıl yüklicez bunu anlamadım.
Hocam bu yöntemi bilmiyordum. Arkadaşın yazdıklarını az önce adım adım uyguladım. Hatta YT Music için de yaptım. Tıkır tıkır çalıştı. Neyini yapamadın?
Kur : ReVanced Manager v1.21.0-dev.3
İndir > Yamala > Kur : YouTube 19.16.39
Kurulu değilse eğer MicroG Services' i kurmayı unutma
eline sağlık sorunsuz çalıştı
-
ben çok daha farklı modlayarak yaptım
revanced manager üzerinden bağlantıyı revanced değil ReX olarak ayarlayarak
çalıştıramayan sorunu olan olursa çözeriz
-
Spyware__007 bunu yazdı
ben çok daha farklı modlayarak yaptım
revanced manager üzerinden bağlantıyı revanced değil ReX olarak ayarlayarak