Reseller Hosting Kullanmak İçin Gerekenler?
-
Müritler, ben bu konuda hiçbirsey bilmiyorum desem yeridir..
Reseller host almak istiyorum fakat aldıqımda, kendi sitemi kurabilmek, kullanabilmek, halkın, vatandasın huzuruna sunabilmek için nelere ihtiyacım var. NameServer olayını nasıl çözebilirim? Tam ve anlasılır sekilde anlatabilecek olan?
-
reseler hesabı al name serverdan sanane :=) illa istiyosan alırsın ip
-
normal hosting den farkı nedir?
-
sunucun varmı
-
hayr
-
hemşo sen nie bana sormiyon ki:D
bak hacım reseller paket host gibi bişe.yanı bi reseller hesabından verilen izinler kadar host açabilirsin yani 10 domainlik bi resel alırsan 10 tane farklı site barındırabilirsin.sunucunun yada dnsnin olmasına gerek yok.
-
senin soruna net cevap vereyim..
resseler server değildir yönetmi server gibi değildir host açmaktan başka bi bok yapamazsın onuna sadece sana verilen limitlerde yapabilirsin :):
-
Domainde ekleyebilirsin.
-
+++ reseller e vericegin parayla Vps bile alırsın ozaman daha cok Geliştirirsin kendi Hatta Ve hatta Vps alıp Reseller Host satarsın :)
-
c4 bunu yazdı:
-----------------------------
+++ reseller e vericegin parayla Vps bile alırsın ozaman daha cok Geliştirirsin kendi Hatta Ve hatta Vps alıp Reseller Host satarsın :)
-----------------------------
o işleri geçeceksin, kendini geliştirdiğinde müşterin kalır mı acaba :)
türkiyedeki hostingler trt kanalı gibi gece kapanıyo gündüz açılıyo
bazen gündüzde açılmıyo soruyosun ilgileniyo oluyolar (sözde) ya da senin dediğin gibi öğrenmek üzere attıkları parmağın oluşturduğu sorunu
çözmeye çalışıo oluyolar.o yüzden (konuyu açan arkadaş) serverı unut, resellerı kıvırabileceksen ol ya da hiç bu işe girme itibarını sarsma boş yere.
ha site yapıyorum barındırmadan anlamıyorum diyorsan anlaş bi hostingciyle şu kadar sitem var bunları şu fiyata barındır de.edit: o ne biçim imza dalyarak!
-
ne öğrenirsin naparsın bilmemde türklerden host almıcanı şimdiden bil :D
part time dı lan ben sitem :D
hep onarımdaydı :D