Resimlerle Safari Gezmiş Kadar Olacaksınız Eminim.
-
-
hepsi süper iyi güel hoşlarda
o 3. resimdeki fil öle arabaya girerse
1- ben ölürüm korkudan
2- araba pelt olur ya =) -
kanka orlara gitmedım ama :D gitmiş kadar oldum : )
-
sahidende dediğin gibi safariyi gezmiş gibi olduk güzel fotoğraflar
-
ee madem o kadar gezdiniz Biletleri Alalım =)
-
müthiş müthiş müthiş
-
harika cekimler de bu belgeseller,dergiler vs sayesinde vahsi hayvan kalmadi kardesim alismis hayvanlar poz veriyo insanlara sirnasiyo :)
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------
harika cekimler de bu belgeseller,dergiler vs sayesinde vahsi hayvan kalmadi kardesim alismis hayvanlar poz veriyo insanlara sirnasiyo :)
-----------------------------Evet benimde Dikkatii o çekmişti. :) Sanırım Vahşilik Denilen Dünya varlığından Bu yana Varolan Değerde Kaybolmaya Yüz Tuttu. Teknoloji Ve Ulaşım alanındaki Gelişmeler Dünyadaki Bir Çok Şeyi Değiştirdi ve Değişim Devam etmektedir. Örneğin Yarınlarda Dünyayı Yıkmazsak eğer Para Anlamını yitirebilir. Robotların Hizmet Ettiği insanlar için para artık ne anlam ifade edebilirki.
-
zuhahaaha tabela koysalar burda bi yere dikkat aslan çıkabilir yazarlar heralde :| bizdeki ayuu çıkabilüü daş düşebilüüden iyidir :| thanks caney..
edit: yakında pitbull yerine bunlardan dolaştırırlar sandımca geçen gene bi dayı vardı gündemde aslanlarlan iyi anlaşana diyorm insanlar özüne dönüyo galiba..
canlandırma:
adam1: (adam1 tasma takılmış aslanı parkta işemee götürür)
adam2: (canı sıkılan adam2 parkta dolanmaya çıkar ve tasma takılmış bir aslan görünce adam1 e sorar) abi ısırmaz demi :|
adam1: yoq yegenim aşılı bu..
adam2: hadi yaa abi çok yakmıyo demi bu :|
adam1: höö :|
adam2: şey abi yannış anladın nasıl besliyon bunu..
adam1: yegenim bu lafına uyuz oluyo kendisi bu arada.. senin gibi meraklılarla besliyorum ekonomik oluyo :D
adam2: yapma yaaa :S
aslan: (kükreme efekti)
adam2: abi ben ikileyim en iyisi hayırlı günler :|
adam1: ne mallar var ya :|
-
resimlerin hepsi çok güzel.ama ben en çok maymun ve fil yavrularını sevdim...
-
ahaha süperler gerçekten =))